Csatlakozz hozzánk

Hírek

Guy Martin bíróság előtt, hamis jogosítvány miatt!

A leginkább Man TT versenyekről ismert Guy Martin hamis Ír jogsival akarta a Brit jogosítványát módosítani

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Az egész onnan indult, hogy a 37 éves Guy ki akarta egészíteni a Brit papírjait nyerges vontató vezetésére feljogosító engedéllyel, amikor kiderült, hogy feltehetőleg hamis Ír jogosítvánnyal rendelkezik.

Martin tagadja a vádakat, miszerint hamis papírokkal rendelkezne, de ezt bíróság előtt is igazolnia kell. A tárgyalás December 13-ra lett kitűzve, addig pedig az óvadék letétele után szabadlábon védekezhet.

Az Asperger szindrómával diagnosztizált egykori versenyző tavaly visszavonult a versenyzéstől, helyette inkább könyvet ír és olyan TV műsorokban szerepel, mint a BBC féle ’The Boat that Guy Built’ , ’How Britain Worked’ vagy a ’Speed’.

Asperger-szindróma

Az Asperger-szindróma (Asperger syndrome, gyakori rövidítése AS) neurobiológiai pervazív fejlődési zavar; az autizmus spektrumzavarok közé tartozó pszichiátriai kórkép. Az Asperger-szindrómára – az egyéb autizmus spektrumhoz tartozó betegségekkel ellentétben – jellemző a normális ütemű nyelvi fejlődés, valamint az átlagos vagy annál magasabb intelligenciaszint. Mindezek miatt felismerése is nehezebb, egyes becslések szerint az esetek 30-50%-át nem diagnosztizálták. Számos Asperger-szindrómás magától is képes felismerni azokat a dolgokat, amiben eltér a többi embertől, megtanulja leküzdeni hátrányait, és képes beilleszkedni a társadalomba akár anélkül is, hogy tudná magáról, hogy Asperger-szindrómás.

 

Guy eddig nem nyilatkozott a történtekről, ha megtudunk valamit frissítjük cikkünket!

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Trending