Csatlakozz hozzánk

Akciók

Gumiszerviz este 8-ig, a MOM Parkban

Egy nagyon korrekt gumiszervizt találtunk a MOM parkolójában, és most jól be is mutatjuk őket!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Egy nagyon korrekt gumiszervizt találtunk a MOM parkolójában, és most jól be is mutatjuk őket!

Nem rég csináltunk egy gumitesztet a Hungaroringen, amire büszkék is vagyunk, mert eddig egyetlen egy magyar médiának sem sikerült ilyesmit véghez vinnie. Soha senki nem kapott még csak egy pár gumit sem tesztelésre, szóval ezúton is nagyon köszönjük a Bridgestone gumit a Bridgestone Magyarországnak, a Michelin-t a Snowfox-nak, a Pirellit a Full-Gas-nak, és a Continentalt a Horimoto-nak.

Na de az egy dolog, hogy van gumi, fel is kell őket szerelni a felnikre. Gondolom ezzel a problémával ti is szoktatok szembesülni, viszont mielőtt kétségbe esnétek, gyorsan ajánlunk nektek egy nagyon jó vágású gumiszervizt. A MOM-Park parkolóházában tevékenykednek, rögtön az autómosók mellett. Amint lekanyarog az ember két szintet (más merre nem is lehet menni), rögtön belebotlik a kis műhelybe.

Nagyon korrekt árakon dolgoznak, kerekenként 1.000-1.500 Ft-ért szerelik le-föl a gumit, természtesen centírozással és a hozzá tartozó súlyokkal együtt. Jó nagy gumis géppel, profi, kompresszoros szerszámokkal történik mindez, nem a falu végi Béla bácsi féle kókányolásról van szó. Egy több milliós motornál, ráadásul amin még egy porszem sem éktelenkedhet engedély nélkül, nem is lenne mosolyfakasztó látni, ha pajszerral meg rozsdás szerszámokkal esnének neki a feladatnak. Nem beszélve arról, hogy rossz eszközökkel és hozzáértés nélkül lazán meg lehet karcolni, rosszabb esetben vésni a drága felnit. Ezt csak azért írom, mert az én motorom is így járt és sok másikat is láttam már pórul járva. Itt a MOM-ban ilyen nem fordulhat elő!

A szerelés mellett viszont akár be is tudjátok szerezni náluk a gumikat. Van egy weboldaluk, a www.motorgumi.eu, ahol nem egy esetben kínálják a konkurencia árai alatt az új abroncsokat, legyen az Bridgestone, Pirelli, Dunlop, Michelin, Continental vagy Mitas. És nem csak motorokon, hanem autókon is cserélnek gumit és természetesen a négykerekűekre is árulnak felnirevalót. Szóval írjátok őket fel magatoknak, és ha gumit kell vennetek, vagy cserélnetek, vegyétek őket számításba!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending