Csatlakozz hozzánk

Hírek

GSX-R: Sose volt még ilyen jó

WSBK, Suzuki: “minden idők legfejlettebb GSX-R-eivel jelenünk meg idén”

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

A brit bajnokságból már ismerős, gyári támogatású Crescent Suzuki csapat bemutatta az új, 2012-es GSX-R1000-es WSBK versenymotort, és egyidejűleg bejelentette, hogy a Fixi nevű pénzügyekkel foglalkozó cég lesz a csapat névadó társpartnere az idei világbajnoki szezonban. A motorok nyergében a nagy visszatérő John Hopkins és az ex-apriliás Leon Camier versenyez majd – a csapat bevallása szerint a bajnoki címért.

Miután az új dizájnú, Yoshimura kipufogó rendszerrel felszerelt GSX-R1000-eseket a vállalat verwoodi központjában bemutatták, a csapat Jack Valentine csapatigazgató irányításával nekilátott a csomagolásnak, hogy útra keljen Ausztráliába és a Superbike világbajnokság február 26-i, Phillip Islanden megrendezett első fordulójában tesztelje az új gépet.

„A csapat fantasztikus munkát végzett, ennek eredményeként az új GSX-R-ek készen állnak a legmagasabb szinten való megmérettetésre. A legapróbb részletre is kiterjedt a figyelem, és úgy érzem, minden idők legfejlettebb GSX-R-eivel jelenünk meg idén a versenypályákon. A Yoshimura kemény munkájának, a motorfejlesztés területén megnyilvánuló proaktivitásának is köszönhetően maximálisan felkészülve várjuk a Phillip Island-i fordulót. John és Leon készen állnak, a csapat lelkes, mindannyian mindent beleadunk majd a versenyzésbe, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el” – nyilatkozta Paul Denning, a Crescent Suzuki igazgatója.

„A Fixi a legkorszerűbb, ügyfélre szabott devizapiaci szolgáltatásokat nyújtja az intézményi és professzionális piacok szereplői számára. A cég nem most működik együtt először a Crescenttel: tavaly már támogatta a csapat részvételét a Brit Superbike Bajnokságban. Nagyon időszerű számunkra, hogy globális szinten is még ismertebbé tegyük brandünket. A Fixi irodákat tart fenn Londonban, Chicagóban, a közelmúltban pedig Szingapúrban nyitottunk képviseletet. Innovatív technológiánk segítségével a világ összes vezető pénzügyi központjában ügyfeleink és partnereink rendelkezésére tudunk állni.

A Superbike Világbajnokság nemcsak ahhoz kínál kiváló eseményeket számunkra, hogy meglévő ügyfeleinket szórakoztassuk, hanem ahhoz is, hogy marketingstratégiánkat magasabb szintre emeljük. A tavalyi volt minden idők egyik legizgalmasabb Superbike döntője, és semmi kétségünk afelől, hogy a Crescent Suzuki csapat dicsőségesen képviseli majd brandünket a Superbike Világbajnokságban” – mondta Richard Wynn, a Fixi Plc. vezérigazgatója.

Forrás: Suzuki


Külsőre kétségtelenül ütősre sikeredett (lásd pl. kipufogó), de vajon csatázhat-e majd a világbajnoki címért a GSX-R1000?

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending