Csatlakozz hozzánk

Hírek

GSX-R Kupa utolsó forduló és pályamotorozás

Versenyek és pályázás három napig – nem csak suzukisoknak!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Forrás: GSX-R Klub

Megszületett az új időpont és a további részletek a korábban meghiúsult Pannoniaringes verseny pótlására: a helyszín a Hungaroring, az időpont pedig szeptember 10-12.

Hasonló szisztémával, mint a brünni verseny szervezésekor, sikerült egy külföldi szervezővel megegyezni egy jó konstrukcióban, ami a versenyzőknek és a pályamotorosoknak egyszerre kedvez. Az időtervből kitűnik, hogy bár a rendezvény három napos, a GSX-R Klub Kupa futamai szombatra (szeptember 11) esnek. Tekintettel arra, hogy sok klubtársunk a megelőző csütörtökön is rajthoz áll a márkakupákon, talán jobb is, ha nem a harmadik napon vannak a futamok.

Minden versenyen bármely márkával rajthoz állhatsz! Augusztus 31-ig történő befizetés esetén 90 euró egy nap, mind a három nap pedig 250 euró. Csak a vasárnapi 4 órás pályamotorozás 60 euróba kerül. Szeptember 8-ig történő befizetés esetén 120 euró egy nap, 320 euró a három nap, illetve csak a vasárnapi 4 órás pályázás 70 euró. Helyszíni fizetés esetén 150 euró egy nap. Hölgyek számára külön verseny lesz, előre fizetéssel speciális árkedvezménnyel: 200 euróba kerül a csak a 3 nap!

A versenyek benne vannak az árban! Ismét a rendező saját versenyzőivel együtt állunk a rajtrácsra, de bízom benne, hogy ismét lenyomjuk őket! 😉 Nem csak a szombati futamokon tudunk indulni, akinek van kedve, gumija, energiája a pénteki vagy a vasárnapi versenyeken is rajthoz állhat. Csakúgy mint legutóbb Brünnben, az első nap ebédszünetében, mért idők alapján lesz csoportosztás. Ellentétben viszont az ott történtekkel, itt a többi napon is lesz időmérés, tehát nem fog borulni a rend! A licenchez járó biztosítás nem érvényes erre az eseményre! Külön balesetbiztosítás kötése javasolt!


Versenyzőknek és az utca motorosának is szól a rendezvény – bármilyen márkájú motorral!

Jelentkezés és fizetés:
E-mailben a következő címen: atom@fullgas.hu
Az alábbi adatokkal:

Név:
Motortípus:
Startszám:
Hring köridő:

Fizetés készpénzben a budapesti Full-Gas-ban, vagy
utalással: Adorján Tamás CIB: 10700206-11015802-50000005 – megjegyzésbe írd meg kinek a nevében és melyik napra fizetsz.

További indormáció:
info@gsxrklub.hu
www.gsxrklub.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending