Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Grex az EuroMotorban

A Grex megfizethető és minőségi, azaz kiváló ár/érték arányú bukósisakjainak teljes választékát megtalálod mostantól az EuroMotor Lehel úti üzletében

Közzétéve

ekkor

grex euromotor
RST AIRBAG

A Grex neve a motorosok körében sokaknak ismerősen csenghet, mint egy nagyon kedvező árú, mégis jó minőséget képviselő sisakmárka. Erre a garancia a gyártó, amely nem más, mint a NolanGroup, amelynek nevéhez a Nolan és az X-lite bukók, valamint az N-Com kommunikációs rendszerek fűződnek. A Grex kedvező árfekvésben, egyszerűbb kivitelben, de a NolanGroup-tól elvárható magas minőségi és biztonsági színvonalat megtartva kínál mindenki számára elérhető sisakokat.


A 2015-ös szezontól a NolanGroup a három márka hazai képviseletét egy kézbe helyezte. Így mostantól a Nolan és az X-lite mellett a Grex bukósisakokat is az EuroMotor Kft. importálja Magyarországon, így teljessé téve termékpalettáját. A Grex kínálatában található felnyitható, zárt, nyitott és crossover (kivehető állvédős jet) bukósisak is.


A márka 2015-ös húzómodelljei a Grex G9.1, amely a Nolan N90 utódja, a G6.1, amely az N62 utódja, a G4.1, amely az N43 utódja, és a DJ1, amely az N20 utódja – már kaphatók az EuroMotor üzletében.

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

EuroMotor üzletbemutató ITT!

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending