Connect with us
Suzuki

Hírek

Gondoltad volna? Ez valaha egy Suzuki GN250 volt!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A motor minimalista stílusa a kubizmus előtt tiszteleg.

A Free Spirit Motorcycles egy kis szlovákiai cég, mely leginkább a custom szcénában, a múlt és a jelen elemeit ötvöző városi motorjairól ismert. Legújabb alkotásuk, a Cubus egy Suzuki GN250-ként kezdte életét, ám mostanra totálisan másnak tűnik, mint az a laza kis gép, ami egykoron volt.

A karosszéria ívektől mentes, szürreális esztétikát sugároz, és ami a legszebb az egészben, hogy tényleg létezik!

A dizájnt persze először aprólékosan, digitálisan renderelték, mielőtt a valóságba ültették volna. Az őrült geometriai formák kialakításához 3D-s marást alkalmaztak az egységes kivitelezés érdekében. A motor úgy áll össze, mint egy kirakós játék, az alkatrészek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, így rendkívül minőségi esztétikát adnak. A Free Spirit nem véletlenül büszke arra, hogy a tényleges motorkerékpár szinte teljesen megegyezik a 3D-s ábrázolással.

Fotó: Bike EXIF

A végeredmény egy scrambler-szerű építmény, amely nagyban eltér a GN250 szabványos, szinte cruiser-szerű formájától. A Free Spirit tulajának, Slavo Dankonak a motoros múltja egyébként egészen az 1980-as évekig nyúlik vissza, motokrosszosként kezdte. Később aztán az egyedi készítésű alkatrészek felé fordult, épített üvegszálas tankokat, nyergeket és más apróságokat a motorjaihoz. 30 évvel később Danko szenvedélye újra fellángolt, és megnyitotta saját műhelyét, ahol egyedi gépeket épít a hasonlóan gondolkodók kívánságai szerint.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending