Csatlakozz hozzánk

Hírek

Gondolatok Talma visszalépéséről

Ezúttal egy másik menedzser, a hazai legjobb, Rácz Félix beszélt Talmácsi helyzetéről

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Talmácsi Gábor Fansite

Annak ellenére, vagy inkább éppen azért, mert bejelentette távolmaradását a 2011-es Moto2 szezontól, komoly érdeklődés övezi mostanában Talmácsi Gábort. Sokan találgatják, pontosan mi befolyásolta döntésében, mennyin múlt a megegyezés – a legújabb információk szerint 135 millión… Mindenesetre a Talma-fanok nem nagyon nyugodtak bele a kudarcba, például “Motort Talma Alá 2011!” nevű kezdeményezést indítottak a legnépszerűbb közösségi oldalon.

A Népszava arról érdeklődött a tavalyi év legjobb itthoni sportmenedzserének választott Rácz Félixnél, hogy ha valaki felelősséget érez a szponzoraiért, akkor miért lép vissza a világbajnokságtól, amelynek köszönhetően a támogatók nevét az egész világon megismerhetik.

“Rengeteg oka lehet annak, hogy valaki így dönt” – válaszolta Rácz. “Természetesen annak nagyon örül egy szponzor, ha a támogatott révén a világ minden tájára eljut a híre, ami a vb-sorozatban maximálisan megvalósul, illetve megvalósult volna. Viszont nem csak a világbajnoki szereplésen múlik valakinek az eladhatósága és a támogató népszerűsítése. Talma, még ha csúnyán hangzik is, egy értékes termék. Lám, visszalépése kapcsán mindenki vele foglalkozik, a szponzorai most is óriási reklámot kapnak.”

Rácz elképzelhetőnek tartja, hogy a támogatók egyetértettek Talmácsival abban, hogy hagyja ki a következő szezont, jóllehet, a valódi okokat nem ismeri. “Könnyen előfordulhat, hogy Talma mondjuk megállapodást köt egy reklámkampányra, ami több kötelezettséggel jár számára, akkor ezért érdemes feláldozni egy bizonytalan kimenetelű világbajnoki szezont, hiszen a támogató így is megkapja azt a médiamegjelenést, amit a szerződésben számára biztosítottak, és aminek a reményében szerződött a versenyzővel. Gábor nyelveket beszél, intelligens fiatalember, akit kedvel a közvélemény, bármi történik vele vagy körülötte, annak komoly hírértéke van, ezért ő vonzó a szponzorok számára. Másik nagy előnye, hogy nem kell megtanítani a viselkedésre a nyilvánosság előtt, rendkívül profin kezeli ezt a helyzetet, és nagyon jól képviseli támogatói érdekeit.”


Idén sajnos lehet, hogy csak Talma öltönyös feléről hallunk majd…

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending