Csatlakozz hozzánk
KTM

Hírek

Gondolatok Talma visszalépéséről

Ezúttal egy másik menedzser, a hazai legjobb, Rácz Félix beszélt Talmácsi helyzetéről

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Forrás: Talmácsi Gábor Fansite

Annak ellenére, vagy inkább éppen azért, mert bejelentette távolmaradását a 2011-es Moto2 szezontól, komoly érdeklődés övezi mostanában Talmácsi Gábort. Sokan találgatják, pontosan mi befolyásolta döntésében, mennyin múlt a megegyezés – a legújabb információk szerint 135 millión… Mindenesetre a Talma-fanok nem nagyon nyugodtak bele a kudarcba, például “Motort Talma Alá 2011!” nevű kezdeményezést indítottak a legnépszerűbb közösségi oldalon.

A Népszava arról érdeklődött a tavalyi év legjobb itthoni sportmenedzserének választott Rácz Félixnél, hogy ha valaki felelősséget érez a szponzoraiért, akkor miért lép vissza a világbajnokságtól, amelynek köszönhetően a támogatók nevét az egész világon megismerhetik.

“Rengeteg oka lehet annak, hogy valaki így dönt” – válaszolta Rácz. “Természetesen annak nagyon örül egy szponzor, ha a támogatott révén a világ minden tájára eljut a híre, ami a vb-sorozatban maximálisan megvalósul, illetve megvalósult volna. Viszont nem csak a világbajnoki szereplésen múlik valakinek az eladhatósága és a támogató népszerűsítése. Talma, még ha csúnyán hangzik is, egy értékes termék. Lám, visszalépése kapcsán mindenki vele foglalkozik, a szponzorai most is óriási reklámot kapnak.”

Rácz elképzelhetőnek tartja, hogy a támogatók egyetértettek Talmácsival abban, hogy hagyja ki a következő szezont, jóllehet, a valódi okokat nem ismeri. “Könnyen előfordulhat, hogy Talma mondjuk megállapodást köt egy reklámkampányra, ami több kötelezettséggel jár számára, akkor ezért érdemes feláldozni egy bizonytalan kimenetelű világbajnoki szezont, hiszen a támogató így is megkapja azt a médiamegjelenést, amit a szerződésben számára biztosítottak, és aminek a reményében szerződött a versenyzővel. Gábor nyelveket beszél, intelligens fiatalember, akit kedvel a közvélemény, bármi történik vele vagy körülötte, annak komoly hírértéke van, ezért ő vonzó a szponzorok számára. Másik nagy előnye, hogy nem kell megtanítani a viselkedésre a nyilvánosság előtt, rendkívül profin kezeli ezt a helyzetet, és nagyon jól képviseli támogatói érdekeit.”


Idén sajnos lehet, hogy csak Talma öltönyös feléről hallunk majd…

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending