Connect with us
Suzuki

Akciók

Gokart kedvezmény a SilverKartban

Ha elvégezted a Safety-Hungary valamelyik kurzusát, év végéig kedvezményesen gokartozhatsz

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Forrás: Safety-Hungary hírlevél

Bár nem tartozik szorosan a motorozáshoz, azért a budapesti SilverKart Gokart- és Rendezvényközpontnak mégis van némi köze kétkerekű világunkhoz. Ott működik ugyanis a Honda motorkerékpáros vezetsétechnikai oktatása, a sok, különféle kurzust kínáló Safety-Hungary.

A központ most különleges, szezonális akcióval kedveskedik a motoros oktatás valamelyik szintjét már elvégzettek számára. A Safety-Hungary vendégeinek 2010 év végéig 20%-os kedvezmény jár a SilverKartban való gokartozásra. Az akció egyéni ügyfelekre vonatkozik csak, azaz egy ember nem vihet be egy egész csoportot olcsóbban, és ahogy lenni szokott, más kedvezményekkel sem vonható össze. Részleteket és egyéb kedvezményeket a SilverKart weboldalán találhattok, mint ahogy az árakat is onnan tudjátok lelesni. Egy 9 perces gokartozás alapdíja egyébként 1.950 Ft.

A 20% mínusz érvényesítéséhez a Safety-Hungarynél regisztrált e-mail cím és egy személyazonosító okmány szükséges. Utána már csak a gázt kell taposni. A gokartozáshoz egyébként nem kell semmi, még maszkot és sisakot is adnak a helyszínen.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending