Connect with us
Suzuki

Akciók

Givi E55 Maxia hátsó doboz

A tavaly 30 éves Givi egyik legnépszerűbb hátsó doboza, a Maxia harmadszor is megújult

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A tavaly 30 éves Givi egyik legnépszerűbb hátsó doboza, a Maxia harmadszor is megújult

A GIVI márka szerintem mindenkinek ismerős lehet, aki már akár egyszer is próbált csomagot szállítani a motorján. Az olasz cég az egyik legnépszerűbb a piacon, ami nem véletlen, hiszen elég tetemes a kínálatuk, na és persze nagyon jó termékekkel van tele. Hogy pontosan milyenekkel, azt a hazai forgalmazó, a SHOX Áruház weblapján tudjátok megnézni, avagy élőben náluk. Most a márka legnagyobbját, a Maxiát mutatjuk meg két aprócska bekezdés erejéig.

A nagyközönség a tavalyi kölni motorkiállításon láthatta először a GIVI zászlóshajójának számító Maxia harmadik generációját. A bemutató nem kisebb eseménnyel esett egybe, mint az olasz gyártó harmincadik születésnapjával. A magasztos pillanat a tervezőkre is átragadt és mindent kihoztak a Maxiából. Exkluzív formaterve német luxusautó márkát idéz, a gigantikus belméret pedig már-már vetekszik egy kisebb japán sportkocsi csomagterével. Így két zárt sisakon túl további holmikat is könnyedén elnyel az 55 literes óriás.

A GIVI a már jól ismert extra kiegészítőkön felül – jubileumhoz illően – két új opciós lehetőséget kínál a szupertúrázóknak. A dupla ledes féklámpa a legzordabb időjárásban is láthatóvá teszi a motorost. A távirányítóként működő bicskakulcs pedig egy gombnyomással nyithatóvá teszi a dobozfedelet például a reggeli cappuccino kortyolgatása mellett. Nem tudom, hogy egy ilyen dobozból mit lehetne még kihozni, de az biztos, hogy ha van még valami, akkor a GIVI kreatív fejlesztői megtalálják és meg is valósítják. 

Az E55 Maxia a SHOX Áruházban kapható 83.600 Ft-os fogyasztói áron.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending