Connect with us
Suzuki

Akciók

Gaerne akció a Motorparts-ban!

A Motorparts – kedvezményes áron – megkezdte a Gaerne cipők és csizmák forgalmazását

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A tradicionális olasz gyártó minőségi motoros lábbelijei itthon sem ismeretlenek, mostantól viszont megtalálhatók a Motorparts Motorosbolt polcain is, ráadásul itt akciós áron húzhatod a lábadra.

A Gaerne cipői és csizmái a világ motoros társadalma által régóta (el)ismert termékek, vagyis nemigen nyúlhatsz mellé velük, nem zsákbamacskát veszel – egyedül a méretet kell eltalálnod. Megéri tehát az árát a portéka, főleg így, hogy most a listaárnál lényegesebb olcsóbban kaphatod meg a Motorpartsban. Sportos, utcai motoros cipőre és sport csizmákra vonatkozik a kedvezmény.

A cipő bőrből készült, bokaprotektorral és perforált szellőzővel készül, a lábfejnél (váltónál) pedig gumirózott felület vigyáz a cipellő épségére. Az ára most 35.990Ft helyett 29.990Ft. Természetesen a sportos csizma is bőr és bokaprotektorral is rendelkezik, de sípcsontvédőt is tartalmaz, a koptatók pedig cserélhetők. Ennek az ára jelenleg 38.990Ft. helyett 30.990Ft. Ez azt jelenti, hogy a fennmaradó ezreseidből még egy Rossi-s hátizsákot is bizniszelhetsz a Motorparts-ban, hogy legyen miben hazavinned az “árut”. De ha csak lére váltod a megmaradt lét – vagyis beletankolod a gépedbe -, akkor is jól jársz.


Divatos utcai-és motoros cipő is egyben…


…valamint egy vérbeli “olasz csizma” – most sokkal olcsóbban

Motorparts Motorosbolt

Cím: 1096 Budapest, Soroksári út 16/D
Nyitvatartás: Hétfő, Szerda, Péntek: 10.00-18.00h
                         Kedd,Csütörtök : 10.00-19.00h
                         Szombat: 10.00-13.00h
Telefon: 06 1 878 08 06
Infoline: +36 20 9 745 837
Info@motorparts.hu
www.motorparts.hu
www.ls2.hu
Skype: motorparts.shop
ETL, élő segítségnyújtás a www.motorparts.hu oldalról!

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending