Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Futárok! Ez a Ti bukótok!

Az amerikai AFX márka FX120-as bukósisakja kiváló a téli használatra, ugyanis a fűthető szélvédő már nem csak az autósok kiváltsága! Túrázóknak és egész évben motorozóknak melegen ajánlott a hidegre…

Közzétéve

ekkor

afx fx120md
Sportster
MAI Kótyavetye

Ugye mennyire kellemetlen, amikor a csípős hideg mellett még az is gondot okoz, hogy nem látunk ki a “fejünkből”?! Amikor azon a lyukon kell kukucskálnunk a plexin keresztül, amit még nem terített be a pára… Erre a problémára rövidebb távon segítséget nyújt a páramentesítő spray, hosszabb távon azonban professzionálisabb megoldás után kell néznünk – az AFX (USA) kínál egyet.

Csak rá kell kötni az aksira – és egy gonddal kevesebb!

Az amerikai AFX ugyanaz a gyártó, melynek kínálatából a napokban bemutattuk a kedvező ár-érték arányú, sokoldalúan variálható FX41-est. A mostani főszereplő, az FX120 is az egyik legjobb vételt jelenti a kategóriájában a maga 46.380 forintos árával (jelen árfolyamon, amely a napi árazás és az euro ára miatt változhat), amiért egy “erős” középkategóriás bukót kapunk. A dolog szépséghibája csak annyi, hogy a speciális plexit külön kell hozzá megvenni.

A plexi oldalán csatlakozik a vezeték – a sisakhoz alapáron normál rostély jár

A hozzá való fűthető szélvédő csomag ára ugyanis 30.910 forint (jelenlegi árfolyamon): ezért természetesen külön fűtőszálas plexit kapunk, a kábelezéssel együtt. Nincs más dolgunk, mint az aksi sarui alá csavarozni a végeit, illetve működik 12V-os szivargyújtó aljzatról is, ha van a robogónkon/motorunkon ilyen. Víztiszta (persze), karcmentes – és tényleg páramentes…

A párnákat tökéletesen a fejünk formájára pumpálhatjuk

Maga a bukósisak egyébként minden igényt kielégít az említett 50 ezer alatti (alap)árért: polykarbonát-műanyag ötvözetből készült a héja, rendelkezik belső napszemüveggel, többcsatornás, szabályozható szellőzéssel, kivehető és mosható, antiallergén béléssel – és a kategóriájában egyedülálló módon – felfújható belső párnás rendszerrel is, a lehető legjobb “tartás” érdekében.

Igényes és mutatós világos belső – beépített napszemüveget is kapott, a másik 3 évszakra…

A csat mikrometrikus, tehát könnyen, pontosan és gyorsan szabályozható. Az AFX FX120MD nem kevesebb, mint 10 különböző alapszínben kapható, beleértve a láthatósági (rikító) árnyalatokat is. A cikkben látható M-es szürkét fel és ki is tudjátok próbálni az I. kerületi Ostrom utcában a MotoPartsShop-ban, a fűthető plexijével együtt. Rendelni természetesen minden színben, “sima”, de sötétített plexivel is lehet.

4 évszakos sisak: nyárra is megfelelő, mert a szellőzését is átgondolták
Kupon akció a MotoPartsShop Facebook oldal kedvelőinek


Szükséged lenne a Szaki tanácsára?
Kíváncsi vagy melyik termék felelne meg jobban a Te igényeidnek? Hívd Zsoltit a 20/9888-235 számon!

MotoPartShop – motorosbolt Outlet
Minatbolt: 1015 Budapest Ostrom u. 29.
Facebook.com/motorosbolt24

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending