Connect with us
Suzuki

Blog

Fotó sorozat: Te Választod Meg Az Életed!

Felmondott a melóból, vett egy motort és elindult körbejárni az USA-t.

Published

on

life choice
ULTRABOLT
RST AIRBAG

Sean Currens ráunt a szürke hétköznapokra, a mókuskerékre és úgy döntött új irányt ad életének. Vett egy 1996-os kis Honda Nighthawk-ot és neki vágott a Sierra-hegységnek. Kalandjait képeken rögzíti, melyekhez pár soros jegyzetet is ír. Íme itt jár az az ember, aki nem félt elindulni.

Két hónappal ezelőtt. Megvettem életem első motorját, egy Nighthawk 250-et, 13.000 mérfölddel az órájában. A karbantartást és a javításokat magam végeztem el rajta.
Egy hete úton. Az első éjszakám a csillagok alatt.
A szomszédom, Art teszteli az üléspozíciót. Repülőgép szerelő volt a második világháborúban. Kifogyhatatlan tanács forrás ha motorokról vagy az életről van szó.
Felmondtam a munkahelyemen és elindultam a Sierra hegység nyugati oldalára, ahol hatalmas a meleg és a szárazság de üresek az utak.
Útlezárásokra számítani kell…
Egy medve ébresztett a Seqoia Nemzeti Parkban. Nem igazán örült nekem. Azt sem tudtam mi történik de sikerült egy darabban megúsznom egy pár kisebbb karcolással. Legalább pihentem egy jót a sürgősségin.
Újra úton, keresztül a hegyen. Leküzdve 1800 méternyi szintkülönbséget miközben leereszkedem a White Mountains-ból az Owens River Valley-ba.
Egy termálvizes forrás. Van egy törtmásodperc miután lemegy a nap, amikor a levegő és a víz hőmérséklete találkozik.
Irány a Death Valley (Halál Völgy)!
48 fok volt mielőtt lement a nap. Na ezt soha többet.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending