Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Forradalmi sisakkommunikációs rendszer a Nolantól

Az M5 egy innovatív, univerzális sisakkommunikációs rendszer az N-Comtól, mely bármilyen sisakba beszerelhető. Az M5 számtalan lehetőséget kínál egy új intercom formájában

Közzétéve

ekkor

n-com m5
RST AIRBAG

Innováció és… a legmagasabb teljesítmény egy csúcsminőségű intercom-ban: FM rádió RDS-sel, mobiltelefon, zene és navigáció Bluetooth-on keresztül, motor-motor kommunikáció az n-Com termékcsalád bármely Bluetooth-os rendszerével, sőt, az univerzális intercom funkciónak köszönhetően más gyártók intercom rendszereivel is.

Balra Viki új menedzsere, Kelemenné Szilágyi Noémi

Jellemzők:

Hátsó elhelyezés: az M5 az első olyan sisakkommunikációs rendszer, mely a bukósisak hátuljára szerelhető fel, ennek köszönhetően minimálisan befolyásolja annak aerodinamikáját, javítva a sisak egyensúlyát és optimalizálva a hanghatást.

Kis energiaigényű, vezeték nélküli Bluetooth kezelőpanel: a vezeték nélküli kezelőpanelt bárhova elhelyezhetjük, ahová csak szeretnénk a vezérlőegység 5 méteres körzetében: a komfort garantált! Ultra vékony, ergonomikus dizájnnal, mindössze 4 gombbal.

Az N-Com M5 ára 75.000 forint

Vészfékezés jelzés – Emergency Stop Signal (ESS): az M5 egy egyedülálló vészfékezési jelzésrendszert kínál a bukósisak hátuljára szerelt váltakozó LED fényeken keresztül. A rendszerbe épített triaxiális gyorsulásmérőnek köszönhetően egy speciális algoritmus számolja ki a gyorsulás mértékét, és ha egy adott (állítható) szintet ez meghalad, a LED-ek jelzik a potenciálisan veszélyes szituációt a hátul utazó számára.

Automatikus be-ki kapcsolás: nincs többé szükség arra, hogy kapcsolgasd a rendszert – az M5 automatikusan kikapcsol abban az esetben, ha 30 másodpercig nem érzékel mozgást. Ha pedig visszaszállsz a motorkerékpárra, az M5 magától bekapcsolódik és automatikusan újracsatlakozik a mobiltelefonhoz (vagy a hozzá párosított eszközökhöz).

iPhone, iPad, Android alkalmazás: mostantól közvetlenül az okostelefonodról tudod kezelni, konfigurálni és irányítani az M5-öt, miközben utazol, vagy otthonodból. Valamint használhatod az N-Com alkalmazást távvezérlőként, számos kiegészítő funkcióval.

– további (technikai) részletek az EuroMotor weboldalán

Áll a bál az EuroMotornál – farsangi akció: 20-50% kifutó-kedvezmény

A farsangi leárazás keretében 20-50% kedvezményt biztosítanak az összes kifutó termékükre. Érdemes tehát benézni az EuroMotor megújult üzletébe, hiszen akár fél áron is kifoghatod az esetleg régóta áhított darabot!

Az akció érvényes a Nolan, X-lite, Spyke, Hevik, Kappa, Zandona, TCX termékekre, az akciós felszerelések között találhatóak bőr- és textilkabátok, két- és egyrészes bőrruhák, nadrágok, farmerek, kesztyűk, vese- és gerincvédők, alsóruházati termékek, valamint motoros cipők és csizmák is.

Figyelem: a kifutó termékek sok esetben utolsó darabok, nem tudják garantálni, hogy a kiválasztott modellből teljes méret- és színskála rendelkezésre áll. Az akció visszavonásig érvényes, más kedvezménnyel nem vonható össze. További részletek a lenti elérhetőségeken.

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

EuroMotor üzletbemutató ITT!

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending