Csatlakozz hozzánk

Hírek

Forradalmi Huskyk – videóval

Vannak gyártók, melyek még mindig komolyan veszik a terepezést, ilyen például a KTM égisze alatt működő Husqvarna – lássuk a forradalminak nevezett, 2017-es krosszgépeiket!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Legutóbbi cikkünkben a Husky endurók újdonságait veséztük ki, most nézzünk rá a gyártó motocross modelljeire!

A svéd gyártó kínálatában még szerepelnek kétütemű modellek, melyek a gyorsasági érából már kikoptak. Aki ilyen kategória vásárlásán gondolkodik, annak nem ajánlatos már évekig húznia a dolgot!


A kétüteműek táborába 3 erőforrás tartozik, melyek lökettérfogata 85, 125 és 250 köbcentiméter. A negyedliteres kivételével mindegyik hatsebességes váltóval dolgozik, míg az említett 250-es egyhengereshez a gyártó elengedőnek tartja az 5 fokozatot is. Mindegyik erőforrás kíméletlen diétán esett át, az újonnan fejlesztett Power-szelepeknek hála pedig még több teljesítmény áll a rendelkezésre. WP felfüggesztést, Brembo fékeket, Magura hidraulikus kuplungot és Black Excel felniket is találunk a Husqvarna katalógusában!


Ahol a kétüteműek véget érnek, ott indulnak a négyüteműek! A Husqvarna négyütemű kínálata 250 köbcentiméterrel nyit, amit további két erőforrás egészít ki, a 350-es és a 450-es lökettérfogatúak. Itt debütál a gyártó karbonból készült segédváza, ami jelentős súlycsökkentést eredményez. A maximális teljesítmény eléréséhez DOHC vezérlés, újraformált dugattyúk és újratervezett kipufogók járulnak hozzá – ami 46 lóerőtől 63-ig terjed a négyüteműek palettáján.

Ha bővebben is kíváncsi vagy napjaink talán legkívánatosabb – lámpa nélküli – terepmotorjaira, nézz körül ITT!
Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending