Connect with us
Suzuki

Hírek

Folytassa Doktor úr – 2. rész

A magazin második részében további Rossi sztorikat olvashattok

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Magazinunk előző részében Valentino Rossi poénjaira, vicces „előadásainak” hátterére kerestük a válaszokat és emlékeztünk vissza néhányra. Ez a mostani, második részben sincs másként.

„Mennyire unalmas, hogy amikor egy-egy versenyző győz a MotoGP-ben, akkor a tiszteletkörük során meglengetik párszor a zászlajukat, aztán kész”,

mondja Valentino Rossi, akit a gyorsasági motoros világbajnokság rajongói és résztvevői nem csak, mint kiváló versenyzőt, hanem, mint mókamestert egyaránt elismernek. Magazinunk előző részében már elmeséltünk néhány történetet, amely során a Doctor Úr mókás kis „előadásokkal” örvendeztette meg a szurkolókat, azonban ha valamiből, akkor a vicces sztorikból tényleg sosem elég, így jöjjön még néhány „Rossi-story”


Van aki “csak” zászlót lenget, ha nyer

„Tanulmányoztuk a motorosokat, versenyzési stílusokat és azt, hogy az indulók miként viselkednek más pilótákkal vagy éppen az újságírókkal. Hamarosan arra a következtetésre jutottunk, hogy a legtöbbjük unalmas, egyben észrevehetetlen és alkalmazkodó. Ekkor határoztuk el barátaimmal, hogy valami olyasmit csinálunk majd, amit még senki sem csinált a MotoGP világában.”

Bizonyára sokan mondják azt ilyenkor, hogy Rossinak csak feltűnőségi viszketegsége van, azonban ha jobban átgondoljuk a dolgokat, akkor rájöhetnénk, hogy sok téren igaza van olasznak. Itt nem csak egyszerű bolondozásról szól a dal, hanem arról, hogy a versenyző az egyébként is szórakoztató iparnak nevezhető MotoGP-t tovább színezi.


A Doctor Úr manapság is gyakran bolondozik

„A karrierem elején még telis tele voltunk ötletekkel és mindig eszünkbe jutott valami marhaság. Mostanra már sajnos némiképp kifogytunk, de azért ha muszáj, akkor sikerül kitalálnunk pár vicces dolgot. Szóval még a pályafutásom legelején, amikor a nyolcad-literesek között húztam a gázt, akkor egyfolytában azon törtük a barátaimmal az eszünket, hogy valami olyasmit csináljunk, amit nem gyakran lehet látni. Ekkor egyszer csak valaki előállt az ötlettel: Szerezzünk egy guminőt! Igen, ez az, gondoltam magamban! Egy guminő jó lesz. Rögtön hozzá is kezdtünk a szervezéshez. Páran ellátogattunk Misano egyetlen szexshopjába, hogy guminőt vásároljunk.”


Ne tessenek rosszra gondolni :)

„Kissé furcsa volt belépni a boltba, mivel a barátaim többségével ellentétben én még nem múltam el tizennyolc éves, azonban próbáltam ura lenni a helyzetnek. Tulajdonképpen mindannyian zavarban voltunk, azonban a lehetőségekhez mérten felnőttesen akartunk viselkedni. Elnézést uram, egy felfújható gumi szexbabát szeretnénk vásárolni – mondta az egyik barátom, én pedig önkénytelenül is hozzátettem, hogy egy vicchez van rá szükségünk. Persze…persze, válaszolta a tulajdonos, miközben sajnálkozva nézett rám. Erre én elkezdtem bizonygatni, hogy tényleg egy vicchez kell, azonban az eladót ez egyáltalán nem hatotta meg: Hát hogyne…tréfa…ezt a szöveget még senki sem lőtte el korábban. Végül is mindegy, hiszen ki vagyok én, hogy ítélkezzem felettetek. Itt a baba…használjátok egészséggel!, mondta.”


Rossi és “Caludia Schiffer”

„Így hát a szexboltot a babával együtt hagytuk el, ami 1997-ben Mugelloban mutatkozott be. A felfújható guminő nagy port kavart, mivel a sajtó azt gondolta, hogy talán Biaggit próbáltuk meg kifigurázni a segítségével, akit akkoriban Naomi Campbellel hoztak hírbe. Mindez úgy történt, hogy a gumibabának a Caludia Schiffel nevet adtuk, de tulajdonképpen „skiffer”-nek ejtettük, mint az olaszban a „schifo”, ami undorítót jelent. A mugelloi versenyt megelőző sajtótájékoztatón Biaggi bejelentette, hogy Naomi Campbell lesz az egyik vendége, amikor pedig engem kérdeztek ugyanebben a témában, akkor én azt válaszoltam, hogy nekem Claudia Schiffer lesz a vendégem. Ekkor természetesen, még senki sem tudott a guminőről. Egyébként a hazai futamomat meg is nyertem Jorge Martinez és Garry McCoy előtt, a tiszteletkörömet pedig a guminővel róttam le.”

Magazinunknak ebbe a számába most sajnos csak ennyi fért, azonban a harmadik részben további „Rossi-storykkal” fogjuk megörvendeztetni a kedves olvasókat. Annyit azonban előre elárulhatunk, hogy lesz szó traffipaxról, csirkének öltözött emberről valamint fiktív szponzorról is. 

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending