Csatlakozz hozzánk

Blog

Fogadó órán a Gumiprofesszor

Gumiprofesszorunk megállás nélkül várja a kérdéseiteket, “kopogjatok be” hozzá bátran!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Sok téma létezik e kerek földtekén, melyben elég nehéz, már-már lehetetlen egzakt, elismert válaszokat kapni. A mi világunkban tömérdek ilyen kering a köztudatban, hadd említsem például  a “kimotorozás” (amúgy nem létező) fogalmát, az “ideális motor hengerűrtartalma” kérdéskört, az ilyen-olyan tuningolás elég mély, és sötét erdejét, de sok egyéb között a megfelelő motorgumi kiválasztása is ide tartozik. Ez utóbbin próbálunk kicsit segíteni nektek…

Természetesen nem arról van szó, hogy hirtelen elárasztotta elménket a mindenség tudása, sajnos nem lettünk okosabbak, mint eddig voltunk. Viszont partnerünk, a Bridgestone márka magyarországi képviselete rendelkezésünkre bocsátott egy igazi szakembert, aki teljes mértékben autentikus információkkal, tanácsokkal, válaszokkal tudja ellátni a hozzá fordulókat. Professzorunk virtuális irodáját nem régiben alakítottuk ki, mely egész pontosan a http://gumiprofesszor.tesztmotor.hu címen található. Bármivel fordulhattok hozzá, ami valamilyen módon kötődik a motor-, esetleg autógumi-abroncsokhoz, készségesen fog nektek válaszolni. Lehet kérdezni konkrét típusokról, guminyomás beállításról, vagy akár mélyebb, technikai jellegű dolgokról is.

Kérdezni nagyon egyszerűen lehet: az oldal közepén kattintsatok az “Új kérdés beküldése” gombra, melyre előjön egy ablak. Ezen a felületen magától értetődően be tudjátok küldeni a kérdésetek, mely rögtön meg is fog jelenni az oldalon. A válasz pedig hamarosan érkezik, melyről természetesen kaptok értesítést. A kérdés-válaszokat pedig lehet kommentezni, szóval akár folytathatjátok is az elkezdett kérdéskört, gondolatmenetet. Osszátok meg másokkal is gondolataitokat!

Egyébként az oldal jobb oldalán találtok egy motorgumi ajánlót szintén a Bridgestone Magyarország jóvoltából. Ebben szinte az összes létező motortípust ki tudjátok választani, miután megtudhatjátok a pontos gumiméretet, az ajánlott guminyomást, és természetesen a márka konkrét ajánlását. Az adatbázis egyelőre 2010-es adatokra támaszkodik, de hamarosan frissítjük.


Egy hasznos motorgumi ajánló a gumiprofesszor oldalon

És ha mindez nem lenne elég, összeszedtük az összes, motorgumikkal kapcsolatos cikkeinket, tesztjeinket, és feltettük a GumiProfesszorunk oldalára. Hamarosan indul a szezon, és egyre több szakmai írás, kérdés-válasz, és hozzászólás lesz a weboldalon, nézzétek ti is!

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending