Csatlakozz hozzánk

Blog

Filmfesztivál, Icon-módra

Az Icon bemutatja: Portlandtől Dakarig – a főszerepben két Triumph Tiger 800XC (videó)

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Az Icontól már láthattunk több, zseniális képi megoldásokkal operáló kisfilmet, és most egy, az eddigieknél valamivel hosszabb, félórás videónak örülhetünk tőlük. Az extravagáns amerikai motoros ruházati cég megbízásából készült filmektől megszoktuk az igényes és látványos minőséget, és ez most sem történt másképp. Ahogyan ez alkalommal is Triumphot láthatunk a főszerepben, méghozzá a Tiger 800XC(-k) formájában.

Ahogy a fenti “plakáton” is látható, nemrégiben, azaz szeptember 20-án mutatták be a “Portland to Dakar” című (remek)művet, amely a netes motoros videók műfajában egész estés mozifilmként is értelmezhető. Érdemes is végigülni, mert hihetetlenül hangulatos lett a végeredmény: egy látványos képekkel tarkított, jól kitalált történet… Többet “kár” is beszélni róla, tessék hátradőlni, és lazítani bő fél órát!

Ha esetleg megtetszettek az Icon felszerelések és rendelni szeretnétek belőlük, akkor azt a katalógusáruházunkból megtehetitek. Kattintsatok itt az Icon logóra böngésszétek át a katalógust és ha megtetszett valami arról itt kérhettek árajánlatot.
A láthatósági felszereléseknek külön oldalt szántunk, mert szerintünk nagyon fontos, hogy jól látszunk menet közben. BenZso már egy éve teszteli ezeket a cuccokat és nagyon jó véleménye van róla.

Portlandtől Dakarig

“Portlandtől Dakarig – egy extrém motoros mozi”

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending