Connect with us

Blog

Fesztivál a Hungaroringen

Hétvégén nagyszabású fesztivált rendez a Road and Ride rengeteg jó kis programmal

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Június első hétvégéjén (június 5-6.) érdemes lesz kilátogatni a Hungaroringre. Ugyanis a mogyoródi pálya területe lesz a helyszíne a Road and Ride Motoros Fesztiváljának. Rengeteg program kicsiknek-nagyoknak és motorozás, motorozás, motorozás.

Szombat (június 5.)

Szombaton egész nap a motorosoké a pálya. Reggel 8-től folyamatosan lehet regisztrálni a különböző csoportokba, egészen addig, amíg a résztvevők száma el nem éri a 950 főt. A 3-szor 15 percnyi pályázás 6.000Ft-ba kerül! Egyszerre 50 motorost engednek fel a Hungaroringre.

Akik nem szeretnének a pályán motorozni, ők sem maradnak programok nélkül. Vezetéstechnikai bemutatók, ügyességi feladatok, teszvezetés, KRESZ-teszt, gokartozás, quadozás és rengeteg más is várja az érdeklődöket. A kicsik sem fognak unatkozni!

Vasárnap (június 6.)

A hét utolsó napján ugyanúgy változatos programok várják a motorosokat, de a pályára már csak a versenyzők mehetnek fel. Ezen a napon rendezik az amatőr márkakupák (Honda, Suzuki, Kawasaki, Yamaha) edzéseit, kvalifikációit és végül a futamokat is. Ez az első az évben, ezt még 4 másik fogja követni.
 


Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending