Connect with us
Suzuki

Blog

Fényképek és videók, amelyek bizonyítják, hogy a MARQUEZ képes a fizika törvényeit irányítani

Talán a Világbajnok egy gravitáció-csaló X-Men mutáns? 😀

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Marc Marquez az a versenyző a MotoGP-ben, aki már számtalan olyan pillanatot úszott meg, amikor mindenki holtbiztosra vette, hogy most tuti elborul. Hihetetlen dolgokat láttunk már tőle, és nagyon úgy tűnik képes a fizikát úgy irányítani, ahogy ő akarja.

Ha valaki olyasmire vágyik, hogy leessen az álla, annak örömest ajánlom, hogy nézze meg a 93-as versenyző képeit és videóit.

Könyökével tartani és a térdével visszabillenteni magát a motorkerékpárra? Ohh, mindennapi rutin.

A célegyenes végén, több mint 320-km/órával repesztve megfogni a vasat, hogy az ne csússzon el a kavicságyba? Simán!

HOW DOES MARQUEZ DO THIS?!

An impossible save made possible by the one and only Marc Márquez 💪

Közzétette: MotoGP – 2017. július 12.

Ha valakinek csúszkál a hátsó kereke a verseny során, az valószínűleg Marquez. Ki mondta, hogy a kipörgésgátló és a segédeszközök unalmas látványt nyújtanak?

Fékezni úgy egy éles kanyarban, miközben a hátsó kerék a levegőben van? Nem probléma.

Azt mondja, a titka a gázadás, amikor ledőlt, akkor húz rá egyet, és a lendület képes visszaállítani a motort, onnan neki “csak” kapaszkodnia kell, hogy visszaülhessen a nyeregbe.

Brnoban a királykategória tesztjén megcsúszott a Honda első kereke, Marquez válla és a feneke is a földön volt, és így csúszott 68 fokos szögben az aszfalton, de mégis visszatornázta magát.
Hogy jött vissza? Ütközésig jobbra fordította a kormányt és gázt adott akkor, abban a pillanatban amikor megérezte, hogy az első kerék valamennyire visszanyerte a tapadását. Igaz, hogy ő a földön volt, és nem a motoron, de megérezte. Mivel a ruhája ki is szakadt utána gurulhatott a boxba.
Gondolom alsónadrágot is cserélt… 🙂

A mindössze 22 éves Marquez akkora tapasztalattal rendelkezik a motorozás terén, mint más ember kétszer ennyi idősen sem. Mindenhova két keréken közlekedik a versenyeken kívül is, állandóan nyeli a kilométereket. Rettentően elkötelezett a motorozás iránt, és hihetetlenül boldog tőle. Mint látható mindent megpróbál megmenteni, ezzel is példát mutatva a többi versenyzőnek, hogy legyenek bátrak, nincs lehetetlen helyzet, és hozzák ki magukból ők is a legtöbbet.

Aztán persze van, hogy a szuperhősök is megbotlanak olykor 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=_YMwlfdM-aE

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending