Csatlakozz hozzánk

Akciók

Felhajló karok az IRC-től

A Gombóc Artúroknak megint egy kis finomság a Danger Bikes-nál.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A Gombóc Artúroknak megint egy kis finomság a Danger Bikes-nál.

Nincs mit szépíteni, előfordul néha, hogy motorunk egyes részei aszfaltot érnek. Nem, most nem a lábtartókról beszélek, de azért egy egész oldalidomra se kell gondolni. Jelen esetben a fék- és kuplungkarra céloztam. Nem muszáj nagyot zakózni, elég feldönteni a vasat és máris megtörténik a baj. Elhajlik, rosszabb esetben törik a kar és általában csak a csere szokott segíteni, se a siránkozás, se a hajlítgatás nem működik. Utóbbi még rosszabb is, hiszen ezeket olyan anyagból készítik, mely élete során csak egy irányba hajlandó hajolni. De van megoldás!


Minden márka, sőt külön néhány típus feliratával is vannak karok.

A pl. gumimelegítőkről ismerhető olasz IRC gyártó karjai kicsit megpróbálnak a széllel szemben pisilni. Mart alumíniumból készülnek, pontosan a gyári helyére illeszthetők és igen jó eséllyel felhajlanak és nem törnek, nem görbülnek, ha talajt fogsz a motorral. Ha nem hajlandóak a műveletre, még mindig nincs veszve minden, ugyanis 2 centire a végétől be vannak irdalva, így nem tőből fognak eltörni. Igaz, akkor a rövid kar miatt picit szupermotós érzésünk lesz, de még mindig két keréken, biztonságosan haza juthatunk sírni.

Okosság az okosságban, hogy a fékkarok sokkal nagyobb tartományban állíthatóak, mint a gyáriak, így az extra kicsi vagy nagy kézméretekkel megáldott kollegák is kényelmesen beállíthatják maguknak a nyomáspontot. Nem utolsó sorban pedig elképesztően dögös cucc. Ha a felhajlás nem izgatná fel a publikumot, a látvány tuti siker lesz. A trükk, hogy az igényes matt fekete, de inkább sötét szürke alumínium karba lézerrel van bele gravírozva a márkajelzés. Az eljárás miatt több ezer kilométer múlva is ugyanolyan ütősen néz ki, mint amikor megvetted.


Így hajlik fel.

A legnagyobb márkák (Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Aprilia, Ducati, Triumph, MV) népszerű modelljeihez egytől-egyig kapható, természetesen az adott motornak megfelelő logóval!

Ár: 14.900-24.900 Ft
Weboldal: www.danger.hu
Email: info@danger.hu
Tel.: 06-205-326-437

Comments

comments

Trending