Connect with us
Suzuki

Hírek

Félezer Kawasaki a `ringen

After (the) `Party: jól sikerült az idei hungaroringi “Kawabuli” is

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Több száz Kawasaki színezte zöldre a Hungaroringet múlt pénteken a japán márka tradicionális évadzáró rendezvényén, a Lime Party-n. Az ötszáznál is több résztvevőnek azonban nem volt muszáj megelégedni azzal, hogy részesei lehetnek a mogyoródi aszfaltcsík nem mindennapi látványképének, mivel az idei “zöld citrom bulin” új programok is vártak rájuk.

Egy rendezvénysorozat esetében talán az egyik legnagyobb fejtörést mindig az okozza, hogy miként lehet többet nyújtani a korábbi évek eseményeinél. A 2012-es Olimpiai Játékok megnyitóját celebráló világhírű rendező, Danny Boyle például egyenesen lehetetlennek találta ezt, és így csak arra törekedett, hogy a londoni gála más legyen, mint a pekingi.

Noha a Lime Party nincs egy súlycsoportban az ötkarikás játékokkal, azért a maga nemében igencsak jelentősnek tekinthető. Éppen ezért a Kawasaki hazai képviselte igyekezett önmagát felülmúlni, de úgy próbált meg újítani, többet nyújtani, hogy megőrizze a rendezvény hagyományos elemeit is, amelyek fémjelzik a zöld bulit. Így természetesen ezúttal is volt lehetőség a pályamotorozásra, amely továbbra is a dzsembori alfája és omegája maradt, azonban számos további érdekes és szórakoztató program közül is válogathattak a résztvevők. Míg a pályán a száguldást próbálhatták ki a kawások, addig a Kawa-Khana arra adott módot, hogy kisebb sebesség mellett is tesztelhessék magukat. Az ingyenes átvizsgálási lehetőség révén pedig bárki a masinájának állapotát is felmérhette.


Azért nem volt ilyen régen az esemény – ez csak a W800-as modern klasszikus

Az „It’s my lime” nevet viselő Kawasaki termékek kiállítása és versenye mellett  Ride for Life bemutató is szórakoztatatta a közönséget, sőt aki érzett magában megfelelő indíttatást, az még Kawa relikviát is pingáltathatott magára. Aki pedig megéhezett, tradicionális hazai ízeket élvezve és “stílszerűen limeonádét kortyolgatva is kikapcsolódhatott a magyar virtus és a japán csúcstechnológia találkozásából született közösség grandiózus heppeningjén”. A rendezvény újabb példája volt annak, hogy a márka hazai képviselete valóban fordít figyelmet az ügyfeleire, a termékkínálaton és szolgáltatásokon felül “komoly hangsúlyt fektet arra a márkaértékre is, amely a Kawasaki tulajdonosokat összekapcsolja és közösségé kovácsolja”.


“A magyar ‘virtus’ és a japán csúcstechnológia találkozása…”

Forrás: Kawasaki

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending