Csatlakozz hozzánk

Akciók

Felemás sisak fél áron

KBC VR-1X 50% kedvezménnyel a SuperZone-tól.

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Fotó: KBC

Ez a KBC nem egy szokványos kinézetű bukó. Az ára sem az: most 50 százalék kedvezményt kapsz rá a SuperZone üzletében.

Szeretnél egy csinos lányt a jobb oldaladra? A SuperZone-tól most megkaphatod. Persze nem álltak át partnerközvetítésre, de a náluk kapható KBC VR-1X Chic Dot sisak jobb oldalán egy csinos menyecske domborít…

Bár egyesek szerint egy jó nővel mindent el lehet adni, erre a KBC kupakra nem csak a csaj miatt érdemes szánnod egy pillantást. Az aszimmetrikus, fekete-fehér, pötyökkel tarkított grafika nagyon egyedi, és a műszaki tartalom is meggyőző. A VR-1X kompozit héja üvegszálas anyagok és aramid epoxigyanta felhasználásával készült, a modell megfelel az ECE R 22.05-ös szabványnak. A szellőztetésről az állrészen, a homloknál és a tarkónál elhelyezett szellőzőnyílások gondoskodnak, a Duralux bélés teljes egészében kivehető és mosható.

A plexi karcmentes, rendelkezik Pinlock páramentesítő lencse beszereléséhez szükséges előkészítéssel, ha pedig le szeretnéd venni a helyéről, nem kell szerszámokkal bajlódnod. A VR-1X dupla D gyűrűs csatot kapott és alapáron jár hozzá a bogárháló is. És ha már az árnál tartunk, jöjjön a jó hír: ez a kupak 50 százalék kedvezménnyel, 69.900,- forint helyett 35.500,- forintért lehet a tiéd.

A SuperZone-ban ráadásul most mindegyik 2011-es KBC sisakot fél áron vásárolhatod meg, szóval tényleg érdemes körülnézni náluk.

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending