Csatlakozz hozzánk

Akciók

Felemás sisak fél áron

KBC VR-1X 50% kedvezménnyel a SuperZone-tól.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Fotó: KBC

Ez a KBC nem egy szokványos kinézetű bukó. Az ára sem az: most 50 százalék kedvezményt kapsz rá a SuperZone üzletében.

Szeretnél egy csinos lányt a jobb oldaladra? A SuperZone-tól most megkaphatod. Persze nem álltak át partnerközvetítésre, de a náluk kapható KBC VR-1X Chic Dot sisak jobb oldalán egy csinos menyecske domborít…

Bár egyesek szerint egy jó nővel mindent el lehet adni, erre a KBC kupakra nem csak a csaj miatt érdemes szánnod egy pillantást. Az aszimmetrikus, fekete-fehér, pötyökkel tarkított grafika nagyon egyedi, és a műszaki tartalom is meggyőző. A VR-1X kompozit héja üvegszálas anyagok és aramid epoxigyanta felhasználásával készült, a modell megfelel az ECE R 22.05-ös szabványnak. A szellőztetésről az állrészen, a homloknál és a tarkónál elhelyezett szellőzőnyílások gondoskodnak, a Duralux bélés teljes egészében kivehető és mosható.

A plexi karcmentes, rendelkezik Pinlock páramentesítő lencse beszereléséhez szükséges előkészítéssel, ha pedig le szeretnéd venni a helyéről, nem kell szerszámokkal bajlódnod. A VR-1X dupla D gyűrűs csatot kapott és alapáron jár hozzá a bogárháló is. És ha már az árnál tartunk, jöjjön a jó hír: ez a kupak 50 százalék kedvezménnyel, 69.900,- forint helyett 35.500,- forintért lehet a tiéd.

A SuperZone-ban ráadásul most mindegyik 2011-es KBC sisakot fél áron vásárolhatod meg, szóval tényleg érdemes körülnézni náluk.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending