Csatlakozz hozzánk

Akciók

Fél áron a Schubert C2

A népszerű felnyitható Schubert sisakot most fél áron vehetitek meg, feltéve ha kommunikációt is kértek mellé.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Szöveg és képek: Euromotor Kft.

Az EuroMotor legújabb akciójának keretében most hihetetlenül kedvező áron, 50 százalékos kedvezménnyel lehet hozzájutni a Schuberth C2 felnyitható bukósisakhoz. Azok, akik most vásárolnak C2-t és megrendelik hozzá a Schuberth gyári kommunikációs rendszerét, az SRCS-t, féláron kapják a sisakot. Az akció a C2 készlet erejéig érvényes, más kedvezményekkel nem vonható össze.

A Schuberth C2 a rendkívül jó zajcsillapításnak köszönhetően ideális választás a túramotorozás szerelmeseinek. A modell belsejében 100 km/h-s sebességnél 86,5 dB-es zajszintet mértek, vagyis a C2 a világ egyik legcsendesebb bukósisakja. A héj a S.T.R.O.N.G.-Fibre nevű speciális, üvegszál erősítésű Duroplast mátrixból készül. A beépített napellenző nagy segítséget nyújt rossz látási viszonyok között, és egyszerűen használható a sisak oldalán elhelyezett csúszka segítségével. A gondos aerodinamikai tervezésnek köszönhetően a C2 kiváló iránytartási tulajdonságokkal rendelkezik, stabil marad a menetszélben. A C2 – hasonlóan a legtöbb Schuberth fejvédőhöz – megkapta az Anti-Roll-Off System biztonsági rendszert: az állszíjat és a sisak hátulját rejtett pántok kötik össze, amelyek megakadályozzák a sisak lefordulását a fejről bukás esetén.

A nemrég bemutatott SRCS egy tökéletesen integrált sisakkommunikációs rendszer, amelyet a márka felnyitható bukósisakjaihoz, a C3, C2 és Concept modellekhez fejlesztettek ki. Az eszközt a sisakok zajcsökkentő gallérjába építették be, ennek köszönhetően rendkívül könnyen felszerelhető, akár utólag is: egyszerűen le kell venni a sisakról az eredeti zajcsökkentő gallért, és néhány mozdulattal a helyére kell illeszteni az SRCS-sel felszerelt másik gallért. Ezután tépőzárak segítségével be kell helyezni a rendkívül lapos kialakítású fülhallgatókat a számukra kialakított mélyedésekbe, a rugalmas szárú mikrofont pedig a kívánt pozícióba kell állítani – és készen is vagyunk! Az SRCS számos kommunikációs és szórakozási lehetőséget kínál: az intercom funkciónak köszönhetően akár három motoros is beszélgethet egymással, a Bluetooth technológia segítségével mobiltelefonnal és navigációs berendezéssel (GPS-szel), USB csatlakozóval pedig MP3-lejátszóval köthető össze a rendszer. A beépített FM-rádió lehetővé teszi, hogy a motoros menet közben értesüljön a legfrissebb közlekedési információkról.

További információk az EuroMotor Kft. üzletében (1134 Budapest, Lehel u. 17/b.), a (+36-1) 877-4430-as telefonszámon és a www.euromotor.hu honlapon.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending