Connect with us
Suzuki
just1 mx

Hírek

Februárban Budapestre jönnek a SuperEnduro GP motoros sztárjai, indul a jegyértékesítés

A TRP Hungary átveszi a Papp László Budapest Sportarénában
zajló verseny megrendezését

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

A TRP Hungary csoport gondozásában folytatódik a SuperEnduro GP magyarországi sikertörténete: 2023. február 4-én a megszokott helyszínen, a Papp László Budapest Sportarénában zajlik majd a verseny. Jegyek már kaphatók az EnduroGP.hu weboldalon és az Eventim hálózatában.

Az elmúlt évek sikeres együttműködése után megállapodás született a Race4U Promotion és a TRP Hungary cégcsoport között arról, hogy a motorkerékpáros SuperEnduro-világbajnokság budapesti fordulóját, a GP of Hungary-t a továbbiakban a TRP Events rendezi meg. A következő vb-futam 2023. február 4-én zajlik a Papp László Budapest Sportarénában.

A SuperEnduro a motorversenyzés egyik, látványos formája. A sportág lényegében az enduro, a motocross és a trial versenyzés ötvözete, az edzéseken az idő a versenytárs, a futamokon viszont test-test elleni küzdelem is zajlik. Különböző szekciók vannak, akadnak endurós, jellemzően fa- és kőakadályok, vannak motocross-elemek, például ugrók, hullámsorok, mandinerek, kanyarok, és vannak trialos ügyességi elemek, valamint előfordulhatnak magasabb építmények is.

A GP fordulói jellemzően egynapos események, amelyek során három kategóriában küzdenek a versenyzők egymással rövid, néhány perces futamok keretein belül, általában sportcsarnokokban. A sorozat népszerű állomása a Papp László Budapest Sportaréna is.

A sportág a magyar versenyzők és a közönség körében is népszerű: évről évre több ezer néző látogat el a versenyre, hogy Zsigovits Norbertnek, Szőke Márknak vagy a fiatal generációt képviselő Liszka Rolandnak szurkolhassanak, és láthassák a legnagyobb sztárokat is. Rendszeresen visszatér Budapestre a Prestige kategóriát erősítő Cody Webb, Colton Haaker, Jonny Walker, Billy Bolt, valamint a hatszoros világbajnok Taddy Błażusiak.

 

Jegyek már kaphatók az EnduroGP.hu-n A rendezvény iránt már a korábbi évek során is nagy érdeklődés mutatkozott, még úgy is, hogy az előző éveket jelentősen befolyásolták a koronavírus miatti korlátozások.

A következő versenyre szóló belépők 2022. november 30-ig az Early Bird kedvezmény keretein belül tavalyi áron vásárolhatók meg, majd 2023. február 3-ig az elővétel során az alábbi árakon elérhetők.

Elővételes jegyár 2023. 02. 03-ig

A SKY Bar jegy tartalma: parkolás a Papp László Budapest Sportaréna Ifjúság úti parkolóházában, SKY beléptetés külön kapun az Aréna főbejárat szintjén található deck- ről, SuperEnduro ajándékcsomag, paddock látogatás, biztonsági szolgálat, hostess, catering: sós-édes sütemények, meleg vacsora, korlátlan üdítő és sör fogyasztás.

A kerekesszékkel érkező vendégek számára a belépés ingyenes. 12 éves kor alatti gyerekek számára 50%-os kedvezménnyel válthatók jegyek a Bronz, a Silver és a Gold szektorba.

 

Sajtóközlemény

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending