Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

Farkas Kevin pontszerzéssel mutatkozott be a Red Bull Rookies Cup nyitóhétvégéjén

A Portimao-ban startolt Road to MotoGP programjának legfontosabb versenysorozata a Red Bull Rookies Cup.

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Az egyforma feltételek mellett zajló versenysorozatban a HUMDA Academy 16 éves pilótája Farkas Kevin egyetlen magyarként szerzett jogosultságot a részvételre.

Szombaton nagyon szeles időjárásban rajtoltak a versenyzők. Farkas Kevin a 13. helyről rajtolt. A helyezések másodpercenként változtak. Kevin motorjának eleje sajnos a 4. körben elvesztette tapadását, így fel kellett adnia a versenyt. A vasárnap délelőtti versenyen már a napsütés és ideális időjárási körülmények várták a pilótákat. Kevin jól csípte el a rajtot, végig jó tempót motorozott, és a 14. helyen ért célba, ami 2 pontot jelent az összetett pontversenyben.

A hétvége abszolút győztese Angel Piqueras spanyol versenyző, akitől 0.002 másodpercre ért a célba Marcos Ruda, akit a maláj Hakim Danish követett, 0.015 másodperccel elmaradva.

Kevin a versenyekről: „A tegnapi versenyen elvesztettem a bizalmam a motorban, ezt vasárnapra vissza kellett szereznem. Egy célom volt, hogy célba érjünk, és még pontokat is szerezzek. A versenytempó nagyon jó, van még 1 másodperc, amit le kell dolgozni, de erre van még egy hónapunk, hogy ezen dolgozzunk. „

A következő verseny Jerez- ben április 29-30.

Sajtóanyag.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending