Connect with us
Suzuki

Hírek

Farkas Kevin idén új színekben motorozik

FARKAS KEVIN IDÉN AZ MW PERFORMACE SZÍNEIBEN INDUL AZ APOK ADRIA SOROZATBAN

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A motor olasz, a csapat magyar, persze mi magyarok mindig is szerettük az olasz slágereket. Ez a Ducati Panigale pedig pont úgy zenél, ahogy azt Farkas Kevin akarja. Nagyon jól álltak egymásnak a vasárnapi teszten.

A Red Bull Rookies Cup-ban idén debütáló, 16 éves pilótát választotta Mohai János az MW Performance csapat megálmodója és tulajdonosa, hogy egy Ducati Panigale 955 ccm -s versenymotorral vegyen részt az Alpok Adria sorozat 600-as kategóriájában.

Mohai János szárnyai alatt lett Gyutai Adrián 4 szeres magyar bajnok és Alpok Adria bajnok 125 cc kategóriában, valamint Kovács Bálint is ezen csapat színeiben hozta a fényesebbnél fényesebb kupákat. Adrián és Bálint is részt vettek a tavalyi Alpok Adria sorozatban.

Jánosnak mindig fontosak voltak a fiatal magyar tehetségek, és idén is szeretné bebizonyítani, hogy igen lehet egy hazai verseny is világszínvonalú.
Ahogy elnéztük vasárnap Kevint ezen a motoron ez nem lesz nehéz feladat.

Farkas Kevin a vasárnapi tesztről:

„Ez egy V2 es motor nem egy 250 ccm -s 4 ütemű, amit megszoktam és máshogy viselkedik különböző szituációkban. Rendkívül élveztem a közös munkát a csapattal, a motor nagyon passzol hozzám, van mit tanulni, hiszen ez egy nagy kategória váltás nekem. Nagyon várom a közös munkát és nagyon köszönöm Mohai Jánosnak, hogy bizalmat szavazott nekem.”

„Ha egy 1000- es motoron gyakorolsz, versenyzel és utána átülsz egy 250-es gépre, az már olyan mintha biciklizni kellene. „ véli a csapat tulajdonosa Mohai János, aki már nagyon rég figyeli Kevin pályafutását. Idén jött el a pillanat, hogy felkérte a Red Bull Rookies Cup újoncát, a HUMDA Academy versenyzőjét, hogy képviselje az MW Performance csapatot az Alpok Adria versenysorozatban.

Sajtóanyag.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending