Connect with us
Suzuki
just1 mx

Hírek

Farkas Kevin idén új színekben motorozik

FARKAS KEVIN IDÉN AZ MW PERFORMACE SZÍNEIBEN INDUL AZ APOK ADRIA SOROZATBAN

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

A motor olasz, a csapat magyar, persze mi magyarok mindig is szerettük az olasz slágereket. Ez a Ducati Panigale pedig pont úgy zenél, ahogy azt Farkas Kevin akarja. Nagyon jól álltak egymásnak a vasárnapi teszten.

A Red Bull Rookies Cup-ban idén debütáló, 16 éves pilótát választotta Mohai János az MW Performance csapat megálmodója és tulajdonosa, hogy egy Ducati Panigale 955 ccm -s versenymotorral vegyen részt az Alpok Adria sorozat 600-as kategóriájában.

Mohai János szárnyai alatt lett Gyutai Adrián 4 szeres magyar bajnok és Alpok Adria bajnok 125 cc kategóriában, valamint Kovács Bálint is ezen csapat színeiben hozta a fényesebbnél fényesebb kupákat. Adrián és Bálint is részt vettek a tavalyi Alpok Adria sorozatban.

Jánosnak mindig fontosak voltak a fiatal magyar tehetségek, és idén is szeretné bebizonyítani, hogy igen lehet egy hazai verseny is világszínvonalú.
Ahogy elnéztük vasárnap Kevint ezen a motoron ez nem lesz nehéz feladat.

Farkas Kevin a vasárnapi tesztről:

„Ez egy V2 es motor nem egy 250 ccm -s 4 ütemű, amit megszoktam és máshogy viselkedik különböző szituációkban. Rendkívül élveztem a közös munkát a csapattal, a motor nagyon passzol hozzám, van mit tanulni, hiszen ez egy nagy kategória váltás nekem. Nagyon várom a közös munkát és nagyon köszönöm Mohai Jánosnak, hogy bizalmat szavazott nekem.”

„Ha egy 1000- es motoron gyakorolsz, versenyzel és utána átülsz egy 250-es gépre, az már olyan mintha biciklizni kellene. „ véli a csapat tulajdonosa Mohai János, aki már nagyon rég figyeli Kevin pályafutását. Idén jött el a pillanat, hogy felkérte a Red Bull Rookies Cup újoncát, a HUMDA Academy versenyzőjét, hogy képviselje az MW Performance csapatot az Alpok Adria versenysorozatban.

Sajtóanyag.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending