Connect with us
Suzuki
just1 mx

Hírek

Farkas Kevin 5 pontot szerzett Mugelloban!

Négy hét szünet után Mugelloban ültek fel újra a KTM motorokra a Red Bull Rookies Cup versenyzői.

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

A Hungarian Motorsport Academy tagja Farkas Kevin a második szabadedzésén  15. legjobb idővel kezdhette meg a kvalifikációt. A kerékcserét követően azonban a motor nem úgy viselkedett, ahogy kellett volna, így a kvalifikáción Kevin csak a 20. helyet tudta megszerezni.

A szombati esős versenyre sikerült a motor hibáját kijavítani, ami meg is látszódott Kevin versenytempóján. Folyamatosan sikerült egyre jobb pozícióban motorozni míg végül a 11. helyen ért célba, ami ebben a versenysorozatban a legjobb elért eredménye.

A nagyon korán kezdődő vasárnapi verseny már nyugodt, napos időjárási körülmények között kezdődött. Kevin rajtja nem úgy sikerült, ahogy szerette volna, visszaesett a 21. helyre.

Azonban a folyamatos fejlődést bizonyítva, pár kör alatt  már sikerült a 14-15 helyen felzárkózni, míg végül a 16. helyen haladta át a célvonalat, mindössze 0.003 mp-cel lemaradva a ponszerző 15. helytől.

 

A Mugelloban tartott Red Bull Rookies Cup első versenyét a spanyol Alberto Ferrandez, a vasárnapit a honfitársa Maximo Quiles nyerte.

A következő Red Bull Rookies Cup versenyhétvége: Assen: Junius 24-25

Sajtóanyag.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending