Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

A FANTIC ÉS VR46 RACING CSAPAT EGYÜTT a MOTO2-ben

Új, átfogó partnerség jött létre a Veneto motorkerékpár-cég és Valentino Rossi csapata között a Moto2-ben

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

A krossz és enduro területeken elért fontos sporteredmények hullámát meglovagolva, a FANTIC – egy kerékpárokat és motorkerékpárokat gyártó venetói cég – úgy döntött, hogy bővíti know-how-ját egy új területen, amelyet a motortechnológia egyik legmagasabb megnyilvánulásaként tartanak számon. A FANTIC ÉS VR46 RACING CSAPAT EGYÜTT megy tovább a MOTO2-ben!

Az endurohoz és a crosshoz, terepmodelleket is gyártanak, a FANTIC olyan országúti motorkerékpárok sorozatát kívánja fejleszteni, amelyek DNS-ében a versenyzés szerepel. Ez a cél mindenképpen elérhető a terjeszkedő olasz cég számára. olasz tőkét használ fel, és amelynek küldetése a gazdaság és a foglalkoztatás lelkes javítása azon a területen, ahol található.

Ezzel a nagy lelkesedéssel írt alá együttműködési megállapodást Mariano Roman, a FANTIC vezérigazgatója és Alessio ‘Uccio’ Salucci, a Mooney VR46 Racing Team csapatigazgatója, hogy részt vegyenek a MotoGP világbajnokságon Moto2 osztályban. Ezzel új szinergia jött létre egy fontos gyártó és egy történelmi márka között a motorkerékpár-szektorban, hogy a Világbajnokság középosztályában a MOTO2-ben egy rendkívül technikás csapattal, azaz Valentino Rossi híres és díjazott csapatával indulhasson.

Celestino Vietti épp vezeti a 2022-es Moto2 világbajnokságot. A köbetkező futamtól kezdve már a Fantic is ott lesz a motoron

A partnerség már a következő versenytől, Silverstone-tól működik, ahol Celestino Vietti és Niccolò Antonelli motorjain is megjelenik a FANTIC márka. A 2023-as szezonra Claudio Giovanardi, a FANTIC Racing Division menedzsere Stefano Bedont választotta csapatmenedzsernek, míg Milena Koerner, aki már a FANTIC Off Road Teams koordinátora, a technikai területért felel majd, amely felszívja a jelenlegit. a VR46 Racing Team felépítése. A Racing Division irodái a vadonatúj FANTIC létesítményben, Santa Maria di Salában (Velence) lesznek.

A két olasz cég megállapodása a MotoGP világbajnokságon túli projektekben és eseményekben is előírja az együttműködést. A FANTIC támogatja a VR46 Riders Akadémiát a felkutatásban – már eddig is számos ambiciózus célt sikerült elérni –, valamint a fiatal tehetséges versenyzők képzésében és fejlesztésében.

Mariano Roman: „Izgatottak vagyunk a VR46 Racing Teammel kötött megállapodás miatt. Egy fontos utat követünk annak érdekében, hogy egyre inkább „versenyközpontú” FANTIC-ot építsünk, és ez egy igazán alapvető lépés. Márkáink teljes mértékben ugyanazokat az értékeket osztják, és ugyanaz a szenvedélyünk és elképzelésünk a motorsportról. Ráadásul mindkettőnket fontos kapcsolat fűzi a fiatal tehetségekhez. Ez egy különleges pillanat; a Valentino Rossi csapatával való együttműködés hihetetlen támogatást jelent majd legfontosabb céljaink eléréséhez”.

Alessio ‘Uccio’ Salucci: „Nagyon örülök, hogy aláírtuk ezt a partnerségi megállapodást a FANTIC-cal, amely egy történelmi márka a motorkerékpár-iparban és egy egészséges olasz cég, amely további büszkeség a támogatóink számára. Ez egy fontos pillanat a teljes Moto2 struktúránk jövője szempontjából is. Különböző tapasztalataink lesznek a motorsport minden területére kiterjedően: egyrészt a FANTIC, az off-road vezetői között, másrészt a VR46 Racing Team, amely az évek során a Moto2-es csapatok viszonyítási pontjává vált. Együttműködésünk a VR46 Riders Academy számára is kulcsfontosságú, mert új technikai partnerünk lesz, aki támogat minket az új kétkerekű fiatal tehetségek felkutatásában és növekedésében.

A FANTIC PÉNZÜGYI HELYZETE IS MEGJELENZ KÖZBEN

A FANTIC Csoport 107,3 ​​millió eurós konszolidált bevételt tesz közzé 2022 első félévében, ami 50%-kal több, mint 2021 első félévében (71,5 millió euró).
A konszolidált bevételek közé tartozik a Fantic Motor S.p.A., a Motori Minarelli S.p.A. és az amerikai leányvállalat, a Fantic USA. A közelmúltban felvásárolt Cicli Bottecchia srl ​​2022 második felétől a Csoport hatókörébe tartozik.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending