Csatlakozz hozzánk

Hírek

Ezt nézd meg: ez még a Moto3-nál is keményebb

Itt minden kör olyan, mint a Moto3-ban az utolsó – mondja a KTM RC Kupáról Jeremy McWilliams, a gyár tesztpilótája – videók

Közzétéve

ekkor

ktm rc cup final2015
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

BSB betétfutamként (brit superbike bajnokság), a hétvégén tartották meg az RC kupasorozat nagydöntőjét, Silverstoneban. A fiatal tehetségek a pályára alakított KTM RC390-esek nyergében olyan kiválóságok szeme láttára küzdhettek egymás ellen, mint Colin Edwards, Jeremy McWilliams, Steve Plater és Chris Fillmore.

Az osztrák gyártó tesztpilótája, korábbi GP-menő Jeremy McWilliams nyilatkozata mindent elárul: “Nagyon elégedett vagyok a hétvégén látottakkal, és a srácok hozzáállásával. Tény, hogy nem babra ment a játék, tehát értékes nyeremények vártak a fiatalokra, nekik azonban mindennél fontosabb volt, hogy megmutassák, mit tudnak a BSB-közönség, illetve a szakértő szemek előtt. Az ajándékoknál lényegesebb volt, hogy kitűnjenek valahogy a – rendkívül erős – mezőnyből! Nagyon sok emlékezetes momentum volt a két verseny alatt – gondolj csak arra, mintha a vb-n Moto3 utolsó köre lenne, csak itt minden kör ilyen! Ezen a silverstone-i hétvégén az RC Kupa bizonyította presztízsét és színvonalát, és óriási ugródeszkát jelenthet a fiatalok számára szerte a világon. Alig várom a jövő évi folytatást!”

10 ország 24 motorosa vehetett részt a nagydöntőben

Djim Ulrich holland tinédzser nyerte a második versenyt az amerikai ellenfelek előtt

KTM RC Cup World Final mindkét 8 körös versenye elejétől a végéig extra-izgalmas volt

Itt nincs taktikázás: test-test elleni küzdelem a zöld lámpától a kockás zászlóig

Győződjetek meg róla – az első verseny összefoglalója:

A második verseny:

az RC Cup fiatal versenyzőit többek közt értékes PowerParts alkatrészekkel és PowerWear ruházattal jutalmazták

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending