Csatlakozz hozzánk
MPS SC Vintage

Hírek

Ezt az Adót nem Te fizeted!

Csütörtök esténként hallhatod a FastRide Adó c. műsort a motoroshang.hu online csatornán

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Forrás: Shox

A motoroshang.hu egy online rádióadó, amely egész álló nap motoros témájú műsorokat sugároz, természetesen a hozzá illő rockzenével körítve. A rádióban azonban nem csak és kizárólag a „biker kultúra” képviselteti magát.

Túrákkal, motorversenyekkel, motorversenyzőkkel foglalkozó műsorok is vannak benne bőven, olyan szaktekintélyek tolmácsolásában, mint Matusik Andi dragbike bajnok, NaNa, a csajokamotoron.hu főszerkesztője, Szabó Henrik, a FastRide magazin főszerkesztője, vagy Szimcsák Attila, a RhinoTours túravezető guruja.

Csütörtök esténként 20.30-tól a FastRide Adó hallható a motoroshang.hu-n. Az utca motorosának szóló műsorban a népszerű motoros újság tesztpilótái és vendégeik veséznek ki érdekes témákat, vagy vívnak könnyed szócsatákat,  meglehetősen laza stílusban. Sőt! A műsor menetét Te is befolyásolhatod. Szólj hozzá az adott témákhoz az online chatfal (Facebook) segítségével, vagy vess fel újakat! Ne a Barátok Köztöt nézd (bár az se rossz – a szerk.), hallgasd inkább Te is a FastRide Adót csütörtök este!


Holnap este újra hallhatod FastRide Adót a motoroshang.hu online rádiócsatornán

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés

Trending