Csatlakozz hozzánk

Hírek

Ezres Versys érkezik?

Egy francia lap szerint igen, a Kawasaki nem cáfol. Az alapot a Z1000 adná.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Fotók: Moto-Net.com

A francia Moto-Net szerint a Kawasaki egy nagyobb, 1000-es Versys bemutatására készül. Az túraenduró a Z1000 műszaki alapjaira épül, vagyis soros négyhengeres lesz.

A Moto-Net internetes szaklap valódinak tűnő kémfotókkal illusztrált cikket közölt arról, hogy a Kawasaki egy nagyobb, 1000-es Versys bemutatására készül.

A francia magazin értesülései szerint a zöldek a csupasz Z1000-et és a 650-es Versys-t ötvözik az új modellben: a műszaki tartalom az előbbitől, a stílus az utóbbitól érkezik. A képeken egyértelműen felismerhető a nagy Z váza, valamint a blokkfal és a kuplungdekli jellegzetes rajzolata. A fényszóró nagyon emlékeztet a 650-es Versys-ére, de nem pontosan ugyanolyan, a tanktól az orrig előrenyúló oldalsó idom is csak hasonló. Az ülést tartó segédváz szintén a Versys-t idézi.

A már bevált váz és erőforrás használatát a költségtakarékosság mellett az indokolná, hogy a Versys 1000-et legtöbb vetélytársához hasonlóan elsősorban aszfaltos használatra szánná a Kawasaki. Persze a futómű hosszabb rugóutakat kap, ha már egyszer túraenduróról van szó, de Cyril Despres vagy Marc Coma legyen a talpán, aki egy ilyen soros négyhengeres döggel sima földútnál komolyabb terepre merészkedik.

Novemberben kiderül, hogy mindez csak kacsa vagy valóság-e, ugyanis a Moto-Net szerint az új modellt a milánói motorkiállításon mutatják be. Az angol Motorcycle News rákérdezett a gép létezésére az illetékeseknél, és azt a választ kapták, hogy a Kawasakinak „nincsenek információi” a motorról. Kíváncsian várjuk a folytatást!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending