Csatlakozz hozzánk

Hírek

Ezres bestia érkezik az MV Agustától

Az MV Agusta bemutatta az új Brutale 1000 külsejét. 2017-től lesz elérhető a legendás olasz márka maxi-csupasza teljesen átdolgozott vázzal és nyomatékos, négyhengeres blokkal, ami állítólag 180 ló fölött teljesít majd

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Az MV Agusta már 2017-ben jár. A következő modellév egy zászlóshajójának szánják a Brutale 1000-et. És most már fantáziálni sem kell róla, megérkezett az első látványterv!

A gyártó hűen követi a 800-as és a 675-ös modell formavilágát, de az ezres sokkal kihegyezettebbnek és agresszívebbnek, pontosabban brutálisabbnak hat, mint a kistesók!

Külföldi sajtóforrások szerint az elektronikát sem sajnálták belőle a mérnökök: lesz rajta egy integrált járművezérlő rendszer (MVICS = Motor & Vehicle Integrated Control System), kipörgésgátló, egykerék-szabályzó, dőlészszög-szenzor, ride-by-wire vezérlés, valamint ABS.

Az 1090 köbcentis blokk részleteiről is kiszivárgott már ez az: 79,0×55,0 mm lesz a furat-löket aránya, 180 feletti lóerőt képes lesz majd leadni főtengelyen, mindehhez 116Nm nyomaték társul és természetesen megfelel majd az Euro5-ös normáknak.

A bemutatóra valamikor 2017-ben kerül sor.

Még egy darab rendekhető magyar piacra az LH44-ből
Júniusi és júliusi szállítással leköthető az új Brutale800 fekete és fehér színben

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending