Csatlakozz hozzánk
Fantic caballero

Hírek

Ezres bestia érkezik az MV Agustától

Az MV Agusta bemutatta az új Brutale 1000 külsejét. 2017-től lesz elérhető a legendás olasz márka maxi-csupasza teljesen átdolgozott vázzal és nyomatékos, négyhengeres blokkal, ami állítólag 180 ló fölött teljesít majd

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Az MV Agusta már 2017-ben jár. A következő modellév egy zászlóshajójának szánják a Brutale 1000-et. És most már fantáziálni sem kell róla, megérkezett az első látványterv!

A gyártó hűen követi a 800-as és a 675-ös modell formavilágát, de az ezres sokkal kihegyezettebbnek és agresszívebbnek, pontosabban brutálisabbnak hat, mint a kistesók!

Külföldi sajtóforrások szerint az elektronikát sem sajnálták belőle a mérnökök: lesz rajta egy integrált járművezérlő rendszer (MVICS = Motor & Vehicle Integrated Control System), kipörgésgátló, egykerék-szabályzó, dőlészszög-szenzor, ride-by-wire vezérlés, valamint ABS.

Az 1090 köbcentis blokk részleteiről is kiszivárgott már ez az: 79,0×55,0 mm lesz a furat-löket aránya, 180 feletti lóerőt képes lesz majd leadni főtengelyen, mindehhez 116Nm nyomaték társul és természetesen megfelel majd az Euro5-ös normáknak.

A bemutatóra valamikor 2017-ben kerül sor.

Még egy darab rendekhető magyar piacra az LH44-ből
Júniusi és júliusi szállítással leköthető az új Brutale800 fekete és fehér színben

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending