Csatlakozz hozzánk
LOTUS TALMA

Hírek

Ezer új Ninja vigyáz Malajziára

Óriási rendőrmotor-flotta a Kawasakitól: szirénás Ninja 250R-ek hada

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Van, ahol még egy 250-es rendőrmotornak is van tekintélye – különösen, ha ezer darab van belőle!

A maláj kormány bevásárolt, nagyjából öt millió euró értékben: nem kevesebb, mint ezer darab Ninja 250R-t vásároltak a Kawasakitól. A hatósági jelzésekkel felszerelt Ninjákat természetesen kizárólag a helyi “szerv” használhatja: a rendőrség ezzel a mozgékony masinával igyekszik elejét venni a törvénytelenségeknek.

A tisztességes “bevásárlás” alkalmából nagyszabású felvonulást is szerveztek Malajzia fővárosában, Kuala Lumpurban. Ezen demonstrálták “Motoros Egység” erejét (ami egyébként nagyobb vasakat is, például Honda Pan Europeant is felvonultat a soraiban). Az új motorokat a villogókon, szirénákon, a bukócsöveken és a matricázáson kívül oldaldobozakkal is felszerelték, de nem is ez a furcsa, hanem hogy ezt a Ninja 250R-t mifelénk már 300-asnak hívják…(teszt) A maláj piacra azonban 249 köbcentivel, 32 lóerővel (39 helyett) és 21Nm-nyi nyomatékkal, de a 300-as kinézetével érkezik a soros kéthengeres masina, Ninja 250R (STD) X fedőnéven.


Nem tesznek túl jót a Ninja kinézetének a szirénák és a kofferek, a motor mozgékonysága viszont előnyös lehet a járőröknek

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending