Csatlakozz hozzánk

Hírek

Ezekkel készül Milánóra a BMW

Új R-szériás motor is lesz a G 310 R szériaváltozata és az R nineT Scrambler(ek) mellett a BMW standján a milánói motorshow-n

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A november 17. és 22. között megrendezendő EICMA motorkiállításon a BMW egy világpremieren kívül további öt új modellt is bemutat a nagyközönségnek. Első alkalommal lesz látható a bajorok legújabb modellje az R szériában.

Az új, ún. „Heritage” kategóriába egy második modell kerül a sikeres R nineT kult-motor mellé (a Scrambler, lehet hogy két – küllőskerekű és alufelnis – változatban is; a szerk.).

Az R nineT Scrambler már kiszivárgott

Szintén bemutatják a G 310 R szériaváltozatát: “ez a motorkerékpár egy igazi BMW roadster tulajdonságait ruházza át egy, a BMW Motorrad számára új piaci szegmensbe”.

Csupán néhány nappal a nemzetközi sajtóbemutató után az új C 650 Sport és C 650 GT nagyrobogókat a publikum számára is bemutatják. Ezen kívül a BMW F sorozattal kapcsolatban is fel lehet fedezni majd néhány újdonságot.

Az új modellek mellett a BMW jövő évi motoros ruházati kínálatát (beleértve a BMW Motorrad Streer AIR motoros kabátot) is kiállítja Milánóban.

Comments

comments

Trending