Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Ezekkel készül Milánóra a BMW

Új R-szériás motor is lesz a G 310 R szériaváltozata és az R nineT Scrambler(ek) mellett a BMW standján a milánói motorshow-n

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A november 17. és 22. között megrendezendő EICMA motorkiállításon a BMW egy világpremieren kívül további öt új modellt is bemutat a nagyközönségnek. Első alkalommal lesz látható a bajorok legújabb modellje az R szériában.

Az új, ún. „Heritage” kategóriába egy második modell kerül a sikeres R nineT kult-motor mellé (a Scrambler, lehet hogy két – küllőskerekű és alufelnis – változatban is; a szerk.).

Az R nineT Scrambler már kiszivárgott

Szintén bemutatják a G 310 R szériaváltozatát: “ez a motorkerékpár egy igazi BMW roadster tulajdonságait ruházza át egy, a BMW Motorrad számára új piaci szegmensbe”.

Csupán néhány nappal a nemzetközi sajtóbemutató után az új C 650 Sport és C 650 GT nagyrobogókat a publikum számára is bemutatják. Ezen kívül a BMW F sorozattal kapcsolatban is fel lehet fedezni majd néhány újdonságot.

Az új modellek mellett a BMW jövő évi motoros ruházati kínálatát (beleértve a BMW Motorrad Streer AIR motoros kabátot) is kiállítja Milánóban.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending