Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

Ez lehet az új CBR 250 RR

A Honda a követkető hónapban megrendezendő tokiói motor show-n készül majd bemutatni a képen látható koncepciót, ami nagy valószínűséggel a CBR 250 RR prototípusa.

Published

on

honda cbr 250 rr
ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

A Yamaha R3 (az ázsiai piacon R25) és a Kawasaki Ninja 300 sikereire éhes a Honda. Ugyan már létezik a CBR 300R, ami azonban nem igazán tudta felvenni a lépést a konkurencia gépeivel. Ezen probléma megoldására érkezik majd az új masina, ami így képen elég nagyot mutat. Az előre nyúló fejidom és a guggolósra vett ülőpozíció mind arra utal, hogy a sebesség lesz az elsődleges szempont. A fényes fekete idomon a matt fekete díszítés pedig remek dizájn fogás. A kép alapján pedig könnyen megállapíthatjuk, hogy hol helyezkednek majd el a széria modell első lámpái.

A pletykák szerint soros kéthengeres blokk kerül majd az alumínium vázba. A futómű illetve fékek valószínűleg ugyanazon elemekből épülnek majd fel mint az R3-on. Az európia piacra feltehetőleg a felfúrt változat létezik, 300 vagy akár 350 köbcentivel. Reméljük lesz olyan izgalmas mint a nagy előd négyhengeres CBR 250 RR.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending