Csatlakozz hozzánk

Akciók

Ez kell neked: MotoOne ruházat

Ha igényes, egyedi, stílusos, és megfizethető motoros ruházatot keresel, akkor állj meg egy pillanatra a MotoOne mellett!

Közzétéve

ekkor

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Akkor válik igazán motorossá az ember, amikor megveszi élete első felszereléseit. Ilyenkor a legtöbben merítünk egy jó akciósat a szétgagyizott túlkínálatból, aztán évekig irigykedünk a szomszéd kollegára a pirosnál, aki gyaníthatóan kicsit többől, de ránézésre sokkal jobban választott nálunk.

Pedig a helyzet az, hogy nem kell rettenetesen vastag pénztárca a megbánhatatlan vásárláshoz. Van több márka, amik közel olyan minőséget, sőt, egyes dolgokban magasabb szolgáltatású termékeket kínálnak, mint az unalomig ismételt, hangzatos és drága „csúcsragadozók”. A motoros ruházat vonatkozásában is él a mondás, miszerint nagyrészt a nevet fizetjük meg. Milyen jó lenne, ha csak a minőséget kellene, nem? Akkor íme egy, a magyarországi piacon új márkanév, amit tessék mélyen bevésni, ha tényleg jót akartok magatoknak, és az idegrendszeretek „pénzügyi osztályának”. A név a MotoOne!

A MotoOne –t egy olasz úriember, Paolo Pandin alapította. Alpinestars-os évei alatt annyi innovatív ötlete volt, és akkora „know-how”-t halmozott fel, hogy már alig-alig fért be a cég kapuján. Azon gondolkodott, mi lenne, ha kicsit még szabadabban gondolkodhatna, hiszen aktív motorosként ő tényleg tudja mi kell a két keréken közlekedőknek. És azt is szerette volna, ha a kezén átfutó termékek árának felét nem a logóért, hanem például üzemanyagért kellene kifizetniük a vásárlóknak.

Kis idő után egy teljesen új márkában látta életre kelni az ötleteit és az elképzeléseit, ez pedig a MotoOne lett. Kitalálta, megtervezte és legyártotta azt, ami a fejében volt, az eredmény pedig magáért beszél. Igényes, kényelmes, jól átgondolt, minőségi és megfizethető kabátokat, nadrágokat, esőruhát és aláöltözetet dobott piacra.


Nagy, és különböző a választék, mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbb modellt

Az a jó ebben az ízig-vérig márkában, és reméljük örökre megtartja ezen jó tulajdonságát, hogy elérhető áron (lejjebb részletezve) lényegében mindent megkapunk, amit egy textil ruházattól a legmagasabb szinten el lehet várni. Alább néhány gondolatjellel összefoglaltam őket, de ezen felül olyanokat is tud, amire gondolni se mertünk eddig. A felsorolás után le is írom, mik ezek, a nevezzük így, extra termék jellemzők.


Jó az, ha minden ki van találva, még jobb, ha minden működik.

Néhány általános tulajdonsága a MotoOne óriás kínálatnak:

– Sok, átgondolt helyekre került külső-belső zseb (külön hely az mp3, vagy ilyen-olyan lejátszóknak).
– Jól temperáló, kivehető bélés a hideg időkre.
– Állandó vízzáró, de lélegző réteg az eső ellen.
– CE kemény protektorok
– Vízzáró cippzárak.
Szellőzőrendszer (zárt szellőzőkkel szélálló a ruha, nyitottan viszont kellemesen átfújja a menetszél).
– Tényleg sűrű szövésű, jó tapintású Cordura TM anyag, ami nem csak esztétikus, de strapabíró is (nem fog egy év után úgy kinézni, mintha állandóan csúsznánk, másznánk benne). Paolo nem engedett a minőségből. A legjobb, legfinomabb, és legtartósabb anyagból készíti a ruhákat.
Kompatibilitás (minden MotoOne nadrág összecipzározható az összes MotoOne kabáttal).
Állíthatóság (deréknál, karnál és egyéb részeken tudjuk szűkíteni a ruhát, hogy annyira álljon lazán, amennyire kell, és amennyire kényelmes).
Kényelmes szabás, átgondolt méretezés.
– És nem utolsó sorban az olasz stílus. A ruhák divatosak, így nem csak funkcióiban, minőségében, de kinézetében is magas színvonalat képvisel a MotoOne.

 


Nadrágból is több van, és természetesen bármelyik összeilleszthető akármelyik MotoOne kabáttal.

És mik az extrák?

Például előfordult már veletek olyan, hogy bizonyos esetekben az utasotoknak jól jött volna egy zseb a dzsekitek hátulján? Paolo erre is gondolt, egyes MotoOne kabátokon ilyen is van.

Jó lett volna, ha teljesen össze tudtok öltözni a párotokkal? A MotoOne kínálatában ugyanannak a dzsekinek vagy nadrágnak létezik a férfi, és külön a női változata is. A szabás természetesen más, de minden másban megegyeznek.

Ám ami az egész márkában a legjobb, hogy felár nélkül varázsolhatjuk egyedivé. Mit is jelent ez? Olyan logót, olyan feliratot kérhetünk a ruhánkra, amit csak akarunk. Lehet az a saját nevünk, lehet egy idézet, lehet a motorunk, vagy akár egy motoros klub emblémája, vagy bármi más. Ismétlem, mindezt felár nélkül!


A hasznos megoldásokra, és az apró részletekre is ad az olasz márka.

Sőt, sokkal szabadabban is szárnyalhat a fantáziánk! Van arra lehetőség, hogy a kollekcióból kiválasztott kabát-nadrág színeit is úgy válasszuk ki, ahogyan az nekünk a legjobban tetszene, vagy ahogyan legjobban passzolna a motorunkhoz. Ebben az esetben a gondos tervezést, majd az ügyféllel történő pontos egyeztetést követően kerül legyártásra a kért ruhadarab. Ennek már van némi költsége, mely mindig az adott változtatás mértékéhez igazodik.

Mennyibe kerül mindez?

A kabátok 34 és 61 ezer Forint között mozognak, míg a nadrágokért 38 és 43 ezer Forint közötti összeget kérnek a hazai forgalmazónál, a Karasna Motorosboltban. A különbség az egyes modellek között nem a minőségben, hanem a jellemzőkben van.

A választék elég széles. Szám szerint 9 férfi és 6 női dzseki közül mazsolázhatunk, nadrágok közül pedig 5-5 darabot találunk a 2011-es kollekcióban. Ennyiből mindenki megtalálhatja a motorjához, és az igényeihez legjobban illőt, amit akár –ismétlem magam- olyan színekkel, logókkal és feliratokkal kér, amit csak akar.


A női szabás tényleg női szabás. És mindegyiknek megvan a férfi változata is, hogy összeöltözhessenek a párok.

Nem beszéltem még a nagyon profi aláöltözeteiről, amiről szintén rengeteget fogtok hallani, vagy az esőruházatáról, hogy mást ne említsek. Mivel engem nagyon megfogott a márka, és szívesen kardoskodok mellette, valószínűleg az év közben több MotoOne ruha is bemutatásra kerül.

Addig is nézzétek meg a MotoOne kollekcióját saját szemetekkel a Karasnában, vagy valamelyik viszonteladónál, és számoljatok vele, mert megbánhatatlan választás!

MPS ALPINESTARS 2017
ALPINESTARS OFF ROAD

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD

Trending