Csatlakozz hozzánk

Akciók

Ez kell neked: MotoOne ruházat

Ha igényes, egyedi, stílusos, és megfizethető motoros ruházatot keresel, akkor állj meg egy pillanatra a MotoOne mellett!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Akkor válik igazán motorossá az ember, amikor megveszi élete első felszereléseit. Ilyenkor a legtöbben merítünk egy jó akciósat a szétgagyizott túlkínálatból, aztán évekig irigykedünk a szomszéd kollegára a pirosnál, aki gyaníthatóan kicsit többől, de ránézésre sokkal jobban választott nálunk.

Pedig a helyzet az, hogy nem kell rettenetesen vastag pénztárca a megbánhatatlan vásárláshoz. Van több márka, amik közel olyan minőséget, sőt, egyes dolgokban magasabb szolgáltatású termékeket kínálnak, mint az unalomig ismételt, hangzatos és drága „csúcsragadozók”. A motoros ruházat vonatkozásában is él a mondás, miszerint nagyrészt a nevet fizetjük meg. Milyen jó lenne, ha csak a minőséget kellene, nem? Akkor íme egy, a magyarországi piacon új márkanév, amit tessék mélyen bevésni, ha tényleg jót akartok magatoknak, és az idegrendszeretek „pénzügyi osztályának”. A név a MotoOne!

A MotoOne –t egy olasz úriember, Paolo Pandin alapította. Alpinestars-os évei alatt annyi innovatív ötlete volt, és akkora „know-how”-t halmozott fel, hogy már alig-alig fért be a cég kapuján. Azon gondolkodott, mi lenne, ha kicsit még szabadabban gondolkodhatna, hiszen aktív motorosként ő tényleg tudja mi kell a két keréken közlekedőknek. És azt is szerette volna, ha a kezén átfutó termékek árának felét nem a logóért, hanem például üzemanyagért kellene kifizetniük a vásárlóknak.

Kis idő után egy teljesen új márkában látta életre kelni az ötleteit és az elképzeléseit, ez pedig a MotoOne lett. Kitalálta, megtervezte és legyártotta azt, ami a fejében volt, az eredmény pedig magáért beszél. Igényes, kényelmes, jól átgondolt, minőségi és megfizethető kabátokat, nadrágokat, esőruhát és aláöltözetet dobott piacra.


Nagy, és különböző a választék, mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbb modellt

Az a jó ebben az ízig-vérig márkában, és reméljük örökre megtartja ezen jó tulajdonságát, hogy elérhető áron (lejjebb részletezve) lényegében mindent megkapunk, amit egy textil ruházattól a legmagasabb szinten el lehet várni. Alább néhány gondolatjellel összefoglaltam őket, de ezen felül olyanokat is tud, amire gondolni se mertünk eddig. A felsorolás után le is írom, mik ezek, a nevezzük így, extra termék jellemzők.


Jó az, ha minden ki van találva, még jobb, ha minden működik.

Néhány általános tulajdonsága a MotoOne óriás kínálatnak:

– Sok, átgondolt helyekre került külső-belső zseb (külön hely az mp3, vagy ilyen-olyan lejátszóknak).
– Jól temperáló, kivehető bélés a hideg időkre.
– Állandó vízzáró, de lélegző réteg az eső ellen.
– CE kemény protektorok
– Vízzáró cippzárak.
Szellőzőrendszer (zárt szellőzőkkel szélálló a ruha, nyitottan viszont kellemesen átfújja a menetszél).
– Tényleg sűrű szövésű, jó tapintású Cordura TM anyag, ami nem csak esztétikus, de strapabíró is (nem fog egy év után úgy kinézni, mintha állandóan csúsznánk, másznánk benne). Paolo nem engedett a minőségből. A legjobb, legfinomabb, és legtartósabb anyagból készíti a ruhákat.
Kompatibilitás (minden MotoOne nadrág összecipzározható az összes MotoOne kabáttal).
Állíthatóság (deréknál, karnál és egyéb részeken tudjuk szűkíteni a ruhát, hogy annyira álljon lazán, amennyire kell, és amennyire kényelmes).
Kényelmes szabás, átgondolt méretezés.
– És nem utolsó sorban az olasz stílus. A ruhák divatosak, így nem csak funkcióiban, minőségében, de kinézetében is magas színvonalat képvisel a MotoOne.

 


Nadrágból is több van, és természetesen bármelyik összeilleszthető akármelyik MotoOne kabáttal.

És mik az extrák?

Például előfordult már veletek olyan, hogy bizonyos esetekben az utasotoknak jól jött volna egy zseb a dzsekitek hátulján? Paolo erre is gondolt, egyes MotoOne kabátokon ilyen is van.

Jó lett volna, ha teljesen össze tudtok öltözni a párotokkal? A MotoOne kínálatában ugyanannak a dzsekinek vagy nadrágnak létezik a férfi, és külön a női változata is. A szabás természetesen más, de minden másban megegyeznek.

Ám ami az egész márkában a legjobb, hogy felár nélkül varázsolhatjuk egyedivé. Mit is jelent ez? Olyan logót, olyan feliratot kérhetünk a ruhánkra, amit csak akarunk. Lehet az a saját nevünk, lehet egy idézet, lehet a motorunk, vagy akár egy motoros klub emblémája, vagy bármi más. Ismétlem, mindezt felár nélkül!


A hasznos megoldásokra, és az apró részletekre is ad az olasz márka.

Sőt, sokkal szabadabban is szárnyalhat a fantáziánk! Van arra lehetőség, hogy a kollekcióból kiválasztott kabát-nadrág színeit is úgy válasszuk ki, ahogyan az nekünk a legjobban tetszene, vagy ahogyan legjobban passzolna a motorunkhoz. Ebben az esetben a gondos tervezést, majd az ügyféllel történő pontos egyeztetést követően kerül legyártásra a kért ruhadarab. Ennek már van némi költsége, mely mindig az adott változtatás mértékéhez igazodik.

Mennyibe kerül mindez?

A kabátok 34 és 61 ezer Forint között mozognak, míg a nadrágokért 38 és 43 ezer Forint közötti összeget kérnek a hazai forgalmazónál, a Karasna Motorosboltban. A különbség az egyes modellek között nem a minőségben, hanem a jellemzőkben van.

A választék elég széles. Szám szerint 9 férfi és 6 női dzseki közül mazsolázhatunk, nadrágok közül pedig 5-5 darabot találunk a 2011-es kollekcióban. Ennyiből mindenki megtalálhatja a motorjához, és az igényeihez legjobban illőt, amit akár –ismétlem magam- olyan színekkel, logókkal és feliratokkal kér, amit csak akar.


A női szabás tényleg női szabás. És mindegyiknek megvan a férfi változata is, hogy összeöltözhessenek a párok.

Nem beszéltem még a nagyon profi aláöltözeteiről, amiről szintén rengeteget fogtok hallani, vagy az esőruházatáról, hogy mást ne említsek. Mivel engem nagyon megfogott a márka, és szívesen kardoskodok mellette, valószínűleg az év közben több MotoOne ruha is bemutatásra kerül.

Addig is nézzétek meg a MotoOne kollekcióját saját szemetekkel a Karasnában, vagy valamelyik viszonteladónál, és számoljatok vele, mert megbánhatatlan választás!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending