Connect with us
just1 mx
Suzuki

Kirakat

Ez kell neked, ha MT-07-esed van! SC-PROJECT S1

A Yamaha mókagyárosa ezzel a kipufogóval lesz teljes értékű használati eszköz

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

Bizonyára olvastatok már teszteket az MT-07-ről, amelyekben szinte mindenki a gyári kipufogó hangját kritizálta. Nos ennek vége, mert a mókagyáros motorra mostantól elérhető áron létezik az SC-Projectnek kipufogórendszere, amely az EU normáknak is megfelel, több, mint két kilóval könnyebb a gyári rozsdahalmaznál, szép és a hangja is gyönyörű.
Tényleg nem értem a gyárakat, egy kétéves motor kipufogójának miért kell úgy kinéznie, mintha egy 30 éves kispolski szétrozsdásodott karosszériája lenne? Ennek a szerencsétlen motornak a gazdája is arra panaszkodott, hogy a hang mellett a kinézete is undorító a gyári kipufogónak. Ezen segítettünk a MotoPartsShopban, rendeltünk neki egy gyönyörű kipufogórendszert, amely minden igényét kielégítette, már akkor amikor ezt a videót megmutattam neki:

Most pedig amikor megérkezett az üzletbe, akkor láttátok volna… Gyorsan fel is szereltem neki és boldogan motorozott el vele. Ha Budapesten látjátok közlekedni az úriembert, (mert ezzel közlekedik télen-nyáron) kérjétek meg, hogy húzza neki egy kicsit, hogy halljátok a hangját rendesen, mert ez a videó is jó, de nem mutatja meg rendesen. Élőben sokkal durvább, főleg akkor amikor a db killer ki van szerelve belőle .


Az EU normáknak csak a DB killerrel felel meg, de ez nem probléma, hiszen jár hozzá egy tanúsítvány, amellyel tudod igazolni ezt ha Ausztria felé is veszed az irányt. Ők sem büntethetnek meg a hangja miatt. Igen tudom létezik Akrapovic kipufogórendszer is méghozzá, kétféle is, de amelyik jól néz ki az túl hangos és nem mehetsz vele utcára, a másik pedig szerintem olyan, mint egy hurkatöltő. Nem lehet az SC-hez hasonlítani őket, ami ráadásul árban is verhetetlen. Ha megrendeled, akkor fel is szereljük Neked.

A 255.000Ft-os ár tartalmazza a felszerelést is.

 

SC-PROJECT lelőhely a MotoPartsShop.hu üzletében a 1026. Bp. Szilágyi Ezsébet fasor u. 17-21-ben. Készlet és egyéb SC info a 06.1.613.0699 telefonszámon

SC-PROJECT lelőhely a MotoPartsShop.hu üzletében a 1026. Bp. Szilágyi Ezsébet fasor u. 17-21-ben. Készlet és egyéb SC info a 06.1.613.0699 telefonszámon

Azóta érkezett még egy kémény az MT07-re. Nézzétek meg a kicsimagolós videót is róla:

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending