Connect with us
Suzuki

Akciók

Exkluzív GP-hétvégét nyerhetsz Brno-ba…

…ha “dobsz egy lájkot” a Right Guard rajongói oldalára a Facebook-on

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Talmácsi Gábor a Neo FM népszerű reggeli műsorában elmondta, hogy egy futamot a lelátóról végignézni is felejthetetlen élmény, de mindez boxutca-belépővel kiegészítve… Valami ilyesmiben lehet része annak, aki “lájkolja” Talma – egyelőre – legnagyobb támogatója, a Right Guard rajongói oldalát a Facebook-on.

Ahogyan annak idején maga az internet, úgy a népszerű nemzetközi közösségi oldal, a Facebook-felhasználók száma is elképesztő számban és iramban növekedik manapság. Mára szinte való világunk párhuzamos szálának is tekinthető a Facebook, nem csupán a világháló. A Right Guard sem szeretne kimaradni a jóból, számunkra a szezon egyik legfontosabb versenye előtt értékes nyereményeket felvonultató nyereményjátékkal kedveskedik.

Hogy mennyire mindennapjaink része a Facebook, azt a szlengben divatos “lájkolni” kifejezés is mutatja. Annak, aki esetleg nem regisztrált a közösségi oldalon elmondanánk, hogy a tetszésünket fejezhetjük ki valamilyen tartalommal kapcsolatban a “Like” gomb jóvoltából. Nos, itt a lehetőség egy igen hasznos “lájkolásra”, ugyanis ha szerencséd lesz, garantáltan felejthetetlen élményben lesz részed. A hétvégéd sorsa azonban nem csak rajtad és a szerencsén múlik: 3000 rajongóra van szükség az exkluzív nyeremény kisorsolásához. Szóval szólj a barátaidnak is, ami egy közösségi oldalon nem is olyan nagy feladat. Egy pár kattintást mindenképp megér, hiszen ha Fortuna Téged “lájkol”, akkor igen közelről megnézheted a versenyzőket, a motorokat, a pályát, az esernyőtartó csajokat… mit kívánsz még? Ja, reméljük Talmát is a dobogón.


Nagyításhoz kattints a képre! Right Guard rajongói oldal


Hasonló látványban reménykedünk Brno-ban is!

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending