Connect with us
Suzuki

Akciók

Évfordulós Yamahát nyerhetsz…

…ha részt veszel a Yamaha európai játékában: limitált R1, FZ8 és Aerox a fődíj

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

“A Yamaha összefogott két MotoGP versenyzőjével, Jorge Lorenzo-val és Ben Spies-szel, hogy megnyerhesd a három 50. évfordulós Yamaha motor egyikét”

Három európai nyertes hazaviheti őket, feltéve, ha részt vesz és helyesen válaszol a Yamaha játékában. Te is lehetsz az a szerencsés, aki a nyergébe pattanhat egy 50. évfordulós YZF-R1-nek, FZ8-nak, vagy Aerox robogónak.

Az európai Facebook rajongók számára Lorenzo és Spies 6 kérdést tesznek fel, ezek a kérdések egyenként jelennek meg minden MotoGP versenyhétvégén, vasárnap délután négy órakor (magyar idő szerint). Egészen október 28-ig van lehetőséged válaszolni mind a hat kérdésre, vagyis ha még eddig nem csatlakoztál, nem késtél le semmiről. A nyereményjáték részleteiről és a csatlakozás feltételeiről a Yamaha Racing Facebook oldalán tájékozódhatsz,  vagy közvetlenül a játék oldalán, ahol szintén regisztrálhatsz. Itt található még egy hangulatos videó is, Lorenzóval és Spies-szel – no meg a motorokkal, amiket meg lehet nyerni.

A facebook játék beharangozója, “Jorge-val és Bennel”

“Remélem, legalább olyan jól fogjátok érezni magatokat a kérdések megválaszolása közben, mint amennyire mi élveztük a videó forgatását” – mondta Jorge Lorenzo. “Nagyon klasszul töltöttük az időt a márkakereskedésben, ahol a videót forgattuk, a tenyerükön hordoztak! Mindannyiunknak az volt a véleménye, hogy a tavalyi piros-fehér színösszeállítás nagyon különleges volt és lenyűgöző érzés volt az 50. évforduló részesének lenni tavaly”


“Az 50. évfordulós piros-fehér szerelés számomra minden idők legjobbja” – mondta Ben Spies. “Sok szerencsét hozott nekem a múlt évben, és jó néhány kiemelkedő MotoGP eredményt!”
WGP 50th Anniversary Edition

A Yamaha 2011-ben ünnepelte 50. évfordulóját annak, hogy részt vesz a MotoGP küzdelmeiben, és ez alkalomból párszor speciális piros-fehér színeket viseltek a versenyzőik a tavalyi GP futamokon. A fél évszázados versenymúlt méltó megünneplése céljából a Yamaha limitált szériát készített több modelljéből. A fentebb, a játékban résztvevő motorok mellett készült évfordulós kiadás az R6-osból, – a nálunk is hamarosan teszt formájában vizsgázó – R125-ösből, de még a TZR50-esből is. Az R1-gyel, az FZ8-cal és az Aerox-szal tehát összesen hat jubileumi modellel készültek a hangvillások az idei modellévre. A motorok mindegyike gyönyörűre sikeredett, sokak szerint ezek a valaha volt legszebb utcai Yamahák, ami a fényezést illeti…

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending