Connect with us
Suzuki

Vezetéstechnika

Év végi akciók a Safetynél

Decembertől kedvezményes a Safety-Hungary Dirt Track és fedett pályás tréningje is

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Forrás: Safety-Hungary

A kiegészítők szezonvégi akcióihoz hasonlóan a vezetéstechnikai tréningek is olcsóbbak ilyentájt, ha vannak egyáltalán. A Safety-Hungary sík terepes, illetve fedett pályás képzése télen is üzemel, ráadásul most olcsóbban veheted igénybe! Ha pedig még nem találtál megfelelő ajándékot motoros családtagodnak/cimborádnak, akkor ajándékozz Honda Vezetéstechnikai Képzést ! Szerintünk nem sok ennél hasznosabb dologgal lepheted meg…

Az előző év sikere alapján – az ORFK – OBB (Országos Balesetmegelőzési Bizottság) támogatásával – a Safety-Hungary az idei téli szezonban is lehetőséget biztosít, hogy decembertől 10.000 forintos kedvezménnyel regisztrálhass kétnapos, illetve egynapos Dirt Track terepmotoros tanfolyamra, valamint januártól fedett pályás egynapos gyakorló tréningekre is. Ez esetben a kétnapos képzés 45.000Ft helyett 35.000Ft-ért, az egynapos tréning a visszatérő vendégek számára pedig 25.000Ft helyett mindössze 15.000Ft-ért érhető el, ezzel is támogatva a balesetmentes motorozást a téli, zord hónapokban is.

Fontos, hogy a kedvezmény márciusig lesz elérhető, és mivel tartalmazza a fedett pályás tréingeket is, korlátozott számban áll rendelkezésre: a jelentkezés sorrendjében tudják biztosítani a férőhelyeket. Illetve az akció más engedményekkel nem vonható össze. Azok a vendégek, akik jogosultak a Safety-Hungary valamelyik kedvezményére, eldönthetik, hogy melyik megoldással kívánnak élni.


A fedett pályás tréningnek köszönhetően rossz időben sem jövünk ki a gyakorlatból
Safety-Hungary karácsonyra

Közelednek a karácsonyi ünnepek és az ajándékozás. Lepd meg szeretteidet, barátaidat Safety-Hungary karácsonyi ajándékutalvánnyal, melyet a Safety-honlap regisztrációs rendszerén keresztül könnyen, néhány perc alatt megrendelhetsz egy névre szóló részvételi szelvény (Voucher) formájában!

Az ajándék egy éven belül szabadon felhasználható fel tanfolyami részvételre. Használd ki a lehetőséget és tudd biztonságban motoros családtagjaidat!

Safety-Hungary

+36 1 889-3535
Budapest, Kozma utca 3.
info@safety-hungary.hu
www.safety-hungary.hu

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending