Csatlakozz hozzánk

Akciók

Euromotorban jártam, jó cuccokat láttam

Az Euromotorban volt dolgom és megakadt a szemem ezen-azon. Meg is mutatom nektek miken.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az Euromotorban volt dolgom és megakadt a szemem ezen-azon. Meg is mutatom nektek miken.

Bizony, találtam nem egy fogamra valót a Lehel úton, amiket jól magamra is rángattam. És mivel volt nálam fényképező, persze hogy használtam :). Nem PR cikket akartam írni, csupán megihlettek a ruhák. Ezért sem írok túl sokat, beszéljenek inkább a képek.

Ha pedig ugyanúgy, mint nekem, nektek is tetszenek az lyen cuccok, térjetek be az Euromotorba és próbáljátok fel. Az még nem kerül semmibe 🙂

Mint például a Drapál replikás X-Lite sisakot. A X801RR (nekem is ilyen van) fényezése limitált darabszámban készült, az eredeti alapján. Nekem nagyon tetszik, hogy megemlékeznek végre Drapál Jánosról, a magyar motorsport örökös legendájáról. Ebben a legnagyobb szerepe persze az Euromotornak van, hiszen a fényezést nem az olaszok követték el, hanem Mike Tomi. Szép munka! Egyébként az első 30 eladott sisak mellé Drapál Ferenc, a motorversenyző fia, emlékkönyvet ajánlott fel. Aki siet, még azt is megkaparinthatja!


A másik áldozatom a Diadora X-Treme sport csukája volt. A márkával legelőször még a tenisszel kapcsolatban ismerkedtem meg, és mind a mai napig egy Diadora volt az egyik legkényelmesebb cipőm. Értenek a lábbelikhez, és a motorozáshoz is, aminek a legékesebb példája ez a csizma. Praktikus, mindenkinek, minden lábra könnyen zárható, bokánál tökéletes védelmet ad, szellőzik a talpbetét, nem csúszik a talp, kívül mindenhol műanyag koptatók vannak, hogy ne a csizma sérüljön és még csak a fontosabbakat mondtam. Az sem elhanyagolható, hogy azon kevés motoros csizmák közé tartozik, amelyik rendelkezik a szigorú CE tanusítvánnyal. Az fekete alapon arany mintás egy teljesen új dizájn, Simone Corsi replikája. Nagyon jól néz ki, ámbár ici-picivel drágább, mint az egyszerű színek. Na nem mintha a fehér, hannspree zöld egyszerű lenne… 

A spyke kesztyűk színeiben nagyon mennek a sisakhoz, azért választottam ilyen csicsásakat. Egyébként mindkettő nagyon jó választás, kényelmes, jól protektorozott, az egyik (a zöld) a tenyerén puha kenguru bőrrel varrott, a másik pedig fém koptatós Persze a puding próbája az evés, de biztos vagyok benne, hogy használat közben sem csalódnék bennük. Talán egyszer kipróbálom. A bőrdzseki pedig egy hétköznapi, de baromi vagány darab, méghozzá szuper jó áron. Ez a retro stílus a Drapál sisakkal szerintem gyilkos elgyet alkot. Na, legalább kaptatok némi képet a stílusomról :))

A magamra húzott cuccok (érdemes bemenni az Euromotorba, mert sokminden mást is találtok még):

X-lite X-801RR (Legend Replica Drapál):  127.500.-
Spyke Nick GP bőrkabát: 79.000.-
Spyke VTS kesztyű: 29.000.-
Spyke Match-Race kesztyű: 41.000.-
Diadora X-Treme Air csizma: 62.000.-
Diadora X-Treme Air csizma (Replica Simone Corsi): 67.000.-

Comments

comments

Trending