Csatlakozz hozzánk

Akciók

Euromotor: újra láthatósági akció

Látni és látszani: minden látást és láthatóságot segítő kiegészítő 15% kedvezménnyel

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

“Nem vettem észre” – talán a leggyakrabban elhangzó mondat autós-motoros baleset esetén. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a motorkerékpár fényszóróján túl plusz láthatósági felszerelésekkel is tegyünk érte, hogy időben észleljen minket a közlekedés többi résztvevője.

Nagy segítséget jelenthetnek a – szerencsére egyre népszerűbb – láthatósági felszerelések. Egy-egy ilyen darab viselésével nagyon sokat tehetünk azért, hogy megelőzzük a későn észlelésből adódó balesetek, hiszen például egy fluo kabát vagy mellény viselésével akár több tíz vagy száz méterrel előbb észrevesznek, mint egy hagyományos sötét színű öltözetben.


Az Euromotor termékei között is egyre növekvő számban találhatók úgynevezett high-visibility felszerelések: fluo fényezésű bukósisakok, karpántok, mellények, motoros- és esőruhák, csizmák. Érdemes lehet lecserélni a régi, elhasznált, karcos plexiket és páramentesítő lencséket. A motorunkat láthatóságáért pedig kiegészítő fényszórókkal és egyéb kiegészítőkkel tehetünk.

A Látni és látszani kampány törekvéseihez csatlakozva ezekre a termékekre 15% kedvezményt biztosítanak 2016 év végéig az Euromotornál.

Az akciós termékekért kattints IDE!


EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending