Csatlakozz hozzánk

Akciók

EuroMotor: láthatósági felszerelés akció

Nem győzzük hangsúlyozni, mennyivel jobbak az esélyeink ilyen rikító cuccokban motorozva: most kedvezményt is kapunk a láthatósági sisakokra, motoros- és esőruhákra, csizmákra, illetve kiegészítőkre

Közzétéve

ekkor

euromotor lathatosagi akcio 2014
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

“Nem vettem észre” – talán a leggyakrabban elhangzó mondat autós-motoros baleset esetén. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a motorkerékpár fényszóróján túl plusz láthatósági felszerelésekkel is tegyünk érte, hogy időben észleljen minket a közlekedés többi résztvevője.

Hevik Dry Vision

Nagy segítséget jelenthetnek a – szerencsére egyre népszerűbb – láthatósági felszerelések. Egy-egy ilyen darab viselésével nagyon sokat tehetünk azért, hogy megelőzzük a későn észlelésből adódó balesetek, hiszen például egy rikító színű kabát vagy mellény viselésével akár több tíz vagy száz méterrel előbb észrevesznek, mint egy hagyományos sötét színű öltözetben.

X-lite X-1003 Hi-vis

Az EuroMotor termékei között is egyre növekvő számban találhatók úgynevezett high-visibility felszerelések: fluo fényezésű bukósisakok, karpántok, mellények, motoros- és esőruhák, csizmák. A Látni és látszani kampány törekvéseihez csatlakozva ezekre a termékekre 15% kedvezményt biztosítanak a Lehel úti botban. Az akcióban részt vevő márkák: Schuberth, Nolan, X-lite, Spyke, Kappa, Hevik, TCX.

Már egy ilyen karpánt is sokat számíthat!

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

EuroMotor üzletbemutató ITT!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending