Csatlakozz hozzánk

Akciók

EuroMotor láthatósági akció

Október a látás hónapja – motorosként remélhetőleg mindannyian tudjuk, mennyire fontos a látni és látszani elv a közlekedésben

Közzétéve

ekkor

euromotor lathatosagi akcio 2015 10
Sportster
MAI Kótyavetye

A “Nem vettem észre” talán a leggyakrabban elhangzó mondat autós-motoros baleset esetén. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a motorkerékpár fényszóróján túl plusz láthatósági felszerelésekkel is tegyünk érte, hogy időben észleljen minket a közlekedés többi résztvevője.


A biztonságos közlekedéshez szükséges, hogy te magad is jól láss. Az EuroMotornál ehhez úgy segítenek hozzá, hogy új sisak vásárlása esetén ajándékba adnak egy sárga pinlock lencsét vagy egy sárga VPS napellenzőt (amelyik modellnél ez lehetséges).


Ahhoz pedig, hogy téged lássanak, a láthatósági felszereléseket adják akciós áron. Egy-egy ilyen darab viselésével nagyon sokat tehetünk azért, hogy megelőzzük a későn észlelésből adódó balesetek, hiszen például egy fluo kabát vagy mellény viselésével akár több tíz vagy száz méterrel előbb észrevesznek, mint egy hagyományos sötét színű öltözetben.


A Lehel úti bolt termékei között is egyre növekvő számban találhatók úgynevezett high-visibility felszerelések: fluo fényezésű bukósisakok, karpántok, mellények, motoros- és esőruhák, csizmák. Ezekből most 10-30% kedvezménnyel válogathatsz.


Az akció október 31-ig érvényes (más kedvezménnyel nem vonható össze).

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel u. 17/b.
Telefon: +36 1 877 44 30
Fax: +36 1 877 44 40
Weboldal: http://www.euromotor.hu
E-mail: euromotor@euromotor.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending