Csatlakozz hozzánk

Akciók

EuroMotor: ahol jó nőnek lenni!

Az EuroMotor gondol a női motorosokra: szinte minden motoros ruházati termékből kínál kimondottan a hölgyek számára készített, az ő testalkatuknak és ízlésüknek megfelelő modelleket is.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az EuroMotor gondol a női motorosokra: szinte minden motoros ruházati termékből kínál kimondottan a hölgyek számára készített, az ő testalkatuknak és ízlésüknek megfelelő modelleket is.

Szöveg: Euromotor Kft.; Képek: Motoros Szívek

Legyen szó bukósisakról, bőrruháról, textilöltözékről vagy csizmáról, a gyengébbik nem tagjai az EuroMotornál megtalálják, amit keresnek. Ezek a termékek kényelmesek, csinosak és divatosak, de emellett – természetesen – ugyanolyan magas fokú védelmet biztosítanak viselőjük számára motorozás közben, mint a férfiaknak készített felszerelések.

Az ünnepek közeledtével az EuroMotor Kft. szeretne még inkább a hölgyek kedvében járni, ezért most egyes női termékeire jelentős árkedvezményt biztosít. Az EuroMotor Kft-nél kapható női motoros felszerelések kínálata igen gazdag, a teljes paletta a www.euromotor.hu honlap ‘Termékismertetők’ menüpontja alatt található.

Az igazán sportos beállítottságú, versenypályán (is) motorozó hölgyek számára a rendkívül csinos Spyke Lyra Lady egyrészes bőrruha az ideális választás. A Spyke Dragon (194.000 helyett 120.000 Ft) és Spyke Flag (179.000 helyett 120.000 Ft) modellek azoknak ajánlhatók, akik inkább a kétrészes bőroverallokat részesítik előnyben. Természetesen külön is vásárolhatók női bőrkabátok és bőrnadrágok – előbbiekre példa a Spyke Kick GP, utóbbiakra pedig a Spyke Klon (87.500 helyett 61.250 Ft) modell. 

A textilkabátok közül a Spyke Meter Lady (42.000 helyett 29.400 Ft) és a Spyke Nice Lady is kiváló választás a túrázást kedvelő hölgyek számára. Ezek a 3/4-es szabású modellek vízhatlan, légáteresztő belső membránnal és kivehető termopárnázással is rendelkeznek. Mindkét kabát ideális kiegészítője lehet a Spyke Switch Lady textilnadrág (34.500 helyett 24.150 Ft), amely természetesen szintén vízálló kivitelű.

A lábbelik közül ezúttal két modellt ajánl a hölgyek figyelmébe az EuroMotor. A Diadora Angel (42.500 helyett 29.750 Ft) és a Diadora Donna (38.500 helyett 26.950 Ft) is CE minősítéssel rendelkezik, speciális szellőzőrendszerük pedig hatékony levegőáramlást biztosít a csizma belsejében. A Diadora motoros csizmáit most még vonzóbbá teszi, hogy minden modell hihetetlen, 30 százalékos árengedménnyel vásárolható meg az EuroMotor Kft. üzletében.

A biztonság tekintetében a női motorosoknak sem szabad kompromisszumokat kötniük, ugyanakkor joggal várhatják el, hogy bukósisakjuk megjelenése tükrözze ízlésüket. Természetesen erre is van megoldás: a zárt sisakok közül például az X-lite X-602 Eden és a Nolan N62 Vanity, a felnyitható fejvédők közül pedig a Nolan N103 Classic gyöngyház rózsaszín fényezésű változata készült kimondottan hölgyek számára.

A teljes női termékpaletta megtekinthető az EuroMotor Kft. üzletében (1134 Budapest, Lehel út 17./b.), ahol a szakképzett eladók örömmel segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb motoros ruházatot, és részletes tájékoztatást nyújtanak az aktuális kedvezményekről.

EuroMotor
Cím: 1134 Budapest, Lehel út 17./b
Telefon: 06-1 / 877-44-30
Web: http://www.euromotor.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending