Csatlakozz hozzánk

Hírek

Esőben is siker volt a Talmácsi Nap

Az esős idő ellenére is megtartották a Talmanapot – nemhiába

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Forrás: Faster Management

Hatalmas eső zúdult a kecskeméti Gokart Stadionra vasárnap reggelre, ami keresztbe húzta a szervezők számításait, de a zord időjárás ellenére úgy döntöttek, hogy megtartják a rendezvényt.

A női és férfi sztárok versenyét törölni kellett, mert a pálya a számukra felkészített gokartokkal veszélyes volt. Sok híresség ennek ellenére ellátogatott a Talmácsi Napra. Gianni Annonit és Kótai Mihály világbajnok ökölvívót alig lehetett meggyőzni, hogy esőben ezekkel a gumikkal nehezen lehet még körbe érni is – ők versenyezni akartak, igazi sportemberek.

Polgár Kriszta és Finta Eszter szépségkirálynők is szívesen ültek volna gokartba, Csisztu Zsuzsa pedig Luca Boscoscuro csapatfőnökkel beszélgetett hosszasan. Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea az esőben kilátogatott a Gokart Stadionba, családi programot csináltak a vasárnapi rendezvényből, kislányukkal, Nórival. Kamarás Iván és Németh Ottó is szurkolt Talmáéknak. A profi versenyzőket semmi sem tarthatta vissza a pályától, esőgumival szerelt gokartjaik így is nagyon csúsztak az aszfalton, de a tapasztalt sofőröknek ez nem okozott gondot. A versenyt végül Talmácsi Gábor nyerte, Barta Attila és Melkvi Gábor előtt. A szünetekben nagyszerű programok szórakoztatták a kilátogató ezerötszáz nézőt: volt streetball és downhill bemutató és a stuntosok (Végh Tomi, Angyal Zoli és Mókus) is remek produkcióval rukkoltak elő. Ezenkívül a Talmácsi Motoros Iskola növendékei is bemutatták gyakorlataikat. Bár az időjárás nem állt a rendezvény mellé, mégis sikeresen zárult a 2. Talmácsi Nap.


A versenygépek még az esőgumik ellenére is nagyon csúszkáltak

Talmácsi Gábor:

Reggel, amikor megláttam, hogy szakad az eső, kicsit elszomorodtam, de átszerveztük a programot és így meg tudtuk tartani a rendezvényt. Köszönöm mindenkinek, aki eljött, még az zord idő ellenére is. Mindent megtettünk, hogy szórakoztassuk a vendégeinket és a nézőket. Sokat jelentett számomra, hogy szurkolóim még az ország másik feléből is ellátogatottak Kecskemétre, hogy itt legyenek velünk. A sztárvendégeknek és barátaimnak is hálás vagyok, hogy itt voltak a Talmácsi Napon. Az esemény együttműködő partnereinek is köszönjük, hogy mellénk álltak


Talma megnyerte a futamot – reméljük hamarosan motorverseny kapcsán is elmondhatjuk mindezt
 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending