Csatlakozz hozzánk

Hírek

Erősít a Pro Circuit

Egyedülálló Pro Circuit támogatás Magyarországon!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Mielőtt belekezdénk, szeretnénk megjegyezni, hogy a hétvégén indul Pakson a motokrossz szezon.(TM)

A Pro Circuit termékek off-road körökben ismertek, ha máshogy nem is a nevükről biztosan. A múltban ezeknek a termékeknek a beszerzése nem volt egyszerű, ha csak nem élt valami rég elszármazott rokon, vagy ismerős amerikában.
A H-P Motor Kft. jóvoltából 2007 óta hazánkban is elérhetőek a termékek. Idén valami szenzációs dolog történt, olyan amire Magyarországon még nem volt példa…

No de nézzük, mit is kell tudni a Pro Circuitról!
A céget Amerikában, Californiában Mitch Payton alapította 1978-ban 18 évesen.Az első Pro Circuit vásárlók elsősorban Husqarna versenyzők és sivatagi motorosok voltak, akik többet szerettek volna kihozni motorjukból, így Mitchez fordultak, aki abban az időben Husqarna kereskedést működtetett. Édesapjával kezdett kísérletezni különböző dolgokkal a saját versenymotorján, melyek egy idő után a pályán is megjelentek. Mitch a sikerein felbuzdulva bezárta kereskedését, és nekilátott a frappáns névvel ellátott termékek fejlesztésének és gyártásának!

13 évvel később megalapította saját motocross csapatát, ahonnét Amerika legnagyobb bajnokai kerültek ki, és sikerre vitték a Pro Circuit termékeket. Pár név a teljesség igénye nélkül kronológiai sorrendben: Jeremy Mcgrath, Brian Swink, Jimmy Gaddis, Mickael Pichon, Ricky Carmichael, Mike Brown, Ivan Tedesco, Grant Langston, Ryan Villopoto, Austin Stroupe, Chris Pourcel.

A cikk apropója, amely hatalmas előrelépést jelent, hogy a gyártó által direkt támogatást kap három magyar versenyző:

Czúni László Mx1 Honda (2008 Bajnoki 2. helyezett -a TesztMotor.hu tesztpilótája-)

Borka János Mx1 Kawasaki (2008 Bajnok)

Déczi Balázs Mx2 Suzuki (2008 Bajnoki 2. helyezett)

Czúni Laci első találkozása a 2009-es CRF 450-essel

Hollós István cégtulajdonos, Pro Circuit csapatfőnök beszél a részletekről:

“2007 óta vagyunk jelen a magyar piacon, először csak a termékbevezetés és a sport szeretete vezérelt minket, ám most egy nagyon fontos időszakhoz érkeztünk.
Három versenyző kap idén közvetlen a gyártótól támogatást, ami óriási előrelépést jelent a sportban. Versenyzőink komplett tuningkipufogó rendszert kaptak az edző illetve a versenymotorjaikra is. Hozzáteszem, mi mint disztributorok is hozzájárulunk a csapat sikeréhez, az összes többi Pro Circuit kiegészítőt alkatrészt biztosítjuk a fiúk szerepléséhez egész évben.
Aminek külön örülök, hogy három olyan versenyzőt sikerült találnunk akik, három különböző típusú motorral mennek, ez jól szemlélteti, hogy minden típushoz elérhetőek termékeink.

Bízom benne, hogy versenyzőink sikeresen szerepelnek majd a tuningfelszerelésekkel.”

Természetesen minden kedves versenyzőnek álnak a rendelkezésére nem csak a H-P Motor Kft. támogatottjai élvezhetik a csúcstechnika vívmányait a versenypályákon, hanem lehetőség van megvásárolni a különböző termékeket, alkatrészeket, tuningkipufogókat az 50cm2 motoroktól egészen a nagy kategóriáig.

H-P Motor Kft
www.procircuit.hu

Szöveg: Skoff Gábor

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending