Csatlakozz hozzánk

Újdonság

Eredeti Kawasaki alkatrészek, olcsón

Eredeti alkatrészek a zöld motorokhoz megfizethető áron, ráadásul könnyen fellelhető formában, internetes webáruhátban – ez a Kawasaki Garázsvásár

Közzétéve

ekkor

kawasaki garazsvasar
RST AIRBAG

Ha az ember vásárol egy új motort, eszébe sem jut, hogy azon aggódjon, van-e megbízható gyári alkatrész a járgányhoz, míg egy használt, sok szezont megélt paripa esetében időnként komoly dilemmát jelenthet az eredeti alkatrész beszerzése. A Kawasaki most ezt a problémát igyekszik orvosolni legújabb kezdeményezésével, ami a Garázsvásár nevet kapta.

Az eredeti alkatrésszel a probléma legtöbbször nem is csak az, hogy nem elérhető, hanem hogy drága. A garázsvásár valószínűleg csak a garázs nevet kapta volna, ha ez az aspektus figyelmen kívül maradt volna. De nem így történt és az áraknak is jut szerep. Azonban egy szimpla kiárusításnál jelen esetben jóval többről van szó.

Az importőr célja, hogy felhívja a figyelmet az eredeti alkatrészek fontosságára, illetve, hogy némi ösztönzést is adjon ezek használatához. Az eredeti gyári alkatrészekről a legtöbben azt gondolják, hogy drágák és valójában semmivel sem jobbak, mint az utángyártottak. Pedig ez nem feltétlenül igaz. Utóbbi állítás valótlanságáról nehéz bárkit is meggyőzni, ha nem látott mondjuk egy hatósági fékpróbát. Ugyanakkor kétségtelen tény, hogy bizonyos minőségi kompromisszumok mellett az utángyártott alkatrész is jól használható.


Így tulajdonképpen a legtöbb esetben az ár az a tényező, ami miatt sokan lemondanak az eredeti alkatrészről. A „Garázsvásár” koncepciója éppen ezért született meg: az Egyesült Államokban divatos kiárusítási formáról nevét kapó kezdeményezés lényege, hogy elsősorban az idősebb motorokhoz a gyári alkatrészek is viszonylag olcsó áron válnak elérhetővé.

Idősebb motorok esetében pedig gyakran nem pusztán az ár, hanem az alkatrész beszerzése is problémát okozhat, amire a Kawasaki legújabb akciója szintén megoldást kínál. A tulajdonosoknak nincs is más dolguk, mint, hogy felkeressék a webes „alkatrész túrkálót” a shop.kawasaki.hu/garazsvasar oldalon, beírják az alvázszámot, és máris válogathatnak az olcsóbban rendelkezésre álló gyári alkatrészek között.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending