Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

Építsd meg a Terminátor motorját – Itt az új LEGO Harley-Davidson Fat Boy

A LEGO-Csoport bejelentette legújabb LEGO Creator Expert modelljét – egy Harley-Davidson Fat Boy modellt. A 1023 darabos modell teletárcsás kerekeket, könnycsepp formájú üzemanyagtartályt, beépített kilométerórát és kettős kipufogót tartalmaz.

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Az összeállított modell több mint 20 cm magas, 18 cm széles és 33 cm hosszú, és tulajdonosait számos mozgatható alkatrésszel is elkápráztatja. Pörgesd meg a hátsó kereket, és máris láthatod, ahogy a Milwaukee-Eight® motorblokk dugattyúi, valamint a kettős kipufogó életre kelnek. Forgasd el a kormányt, mozgasd meg a sebességváltót és a fékpedált, illetve pattintsd ki a támaszt a kényelmes parkoláshoz!

E legendás Milwaukee-i motorkerékpár a Harley-Davidsonnal közösen kifejlesztett, részleteiben is izgalmas LEGO-változata hűen adja vissza a valódi H-D Fat-Boy modell fényezését, kidolgozását, de még a díszítő elemeit is, ezzel ragadva meg annak szépségét. A 2019-es Fat Boy modell Wicked Red fényezési mintáját visszaadó valódi sötétvörös–fekete színvilág és a mindkét oldalon látható Harley-Davidson® logó kiállítási darabbá emeli ezt a modellt, amely bármilyen otthon vagy iroda a motorozás feelingjét sugárzó díszítő elemévé válik.

Ez a Lego-darabokból megelevenedő Harley-Davidson motorkerékpár hihetetlenül izgalmas”, mondta Mike Psiaki, a LEGO-Csoport vezető tervezője.A modell hűen tükrözi a legendás motorkerékpár ikonikus formatervezését, a fejlett mérnöki precizitást és az apró részletek iránti elkötelezettséget, izgalmas összeépítési élményt.

Ezzel egyedi gyűjtői darabot kínál a Harley-Davidson elkötelezett rajongói és a LEGO kedvelői számára egyaránt bármilyen korosztályról is legyen szó.”

A kereskedelmi indulás megünnepléseként a LEGO vezető építői egy életnagyságú motorkerékpár-modellt építettek, amelyet ezüstbevonatú alkatrészekkel, Wi-Fi-irányítású mozgatással, hang- és fényeffektekkel tettek teljessé, így keltve életre egy 6000 speciális LEGO építőelemet is tartalmazó Harley-Davidson® Fat Boy® modellt. Ez a kivételes építési folyamat 865 órát emésztett fel, 69 569 LEGO-darabból áll, és csak adott LEGO-boltokban illetve Harley-Davidson rendezvényeken kerül kiállításra a rajongók számára.

„A Harley-Davidson számára hihetetlenül nagy élmény volt együttműködni a LEGO-Csoporttal – ismét egy olyan márkával kerültünk partneri kapcsolatba, amely nagy hangsúlyt fektet a kreativitásra és az önkifejezésre”, mondta Heather Malenshek, a Harley-Davidson marketingigazgatója.

Szeretnénk, ha a vásárlóinkat nem csak a végeredmény kápráztatná el, hanem maga az építési folyamat is izgalommal töltené el őket.”

A Harley-Davidson formatervezésének valósághű megragadásához fáradságos munka vezetett”, mondta Brad Richards, a Harley-Davidson stílusért és dizájnért felelős alelnöke.Minden egyes csavart és alátétet megnéztünk a motorkerékpáron, minden kidolgozást és apró részletet megvizsgálunk.
Az, hogy a LEGO csapatával tudtunk dolgozni ezen a projekten, lehetővé tette, hogy egy együttműködésen alapuló termékbe beletegyük a részletek iránti elkötelezettségünket, valamint hogy egy olyan márka előtt tisztelegjünk, amely a Harley-Davidsonnál sokunk képzeletét és kreativitását mozgatta meg már kora gyerekkorunktól kezdve, köztük az enyémet is.

A LEGO CreatorExpert Harley-Davidson® Fat Boy® modellje kizárólag LEGO VIP tagok számára 2019. július 17-től kezdve közvetlenül a LEGO-boltokban, valamint a shop.LEGO.com oldalon lesz megvásárolható, a széles közönség pedig 2019. augusztus 1. után juthat hozzá.

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending