Connect with us
Suzuki

Hírek

Ennek a fele se tréfa, a BSB 600-as Tsingtao Racing csapata az idei évben egy új pikáns szponzorral gazdagodott.

A nagy hírt a csapat hivatalos Twitter oldalán jelentették be: a kanadai székelyű PornHub az egyik fő szponzornak számít a 2018-as szezonban!

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

A PornHub nevéből eredően felnőttmédia szolgáltatással foglalkozik (ha valakinek esetleg nem csengene ismerősen a neve 😉 ), amely része a hasonló témákkal foglalkozó Mindgeek vállalatnak.
A PornHub embléma jól láthatóan jelenig meg az MV Agusta F3 versenygép oldalán, de úgy tűnik, hogy Joe Francis és Harry Truelove bőrruháját megkímélték. A fő szponzor cím ellenére továbbra is Tsingtao Racing marad az istálló neve, ami hű maradt egy angol sörmárkához. A bajnokság április 2-án kezdődik Doningtonban, leghamarabb akkor láthatjuk az új dizájnt a képernyőn.

Nem ez az első alkalom, hogy egy felnőtt tartalmat szolgáltató oldal motorsport után érdeklődik. A „Live Strip” nevű oldal legutóbb egy FIA Forma 2 fiatal pilótáját támogatta, és nevét adta egy csapatnak is, amely a Nürburgring vett részt egy 24 órás versenyen.

A kérdés már csak az, felfűti-e annyira a motorkerékpárt, vagy pilótáját a tudat, hogy jobb eredményeket tudjon produkálni? ;) :D
(Évi)

MentésMentés

MentésMentés

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending